USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Шпига досі шукає зловмисників, які влітку пограбували його дачу

1 Листопада 2016 16:51
Нещодавно волинські правоохоронці затримали дві групи осіб, які займалися викраденнями автомобілів, крадіжками у помешканнях та грабежами на території Луцького та Ківерцівського районів. Щоправда, серед затриманих не виявилося тих, хто влітку обікрав дачний будинок головного поліцейського Волині Петра Шпиги.

Про це стало відомо 1 листопада під час прес-конференції, організованої з приводу затримання правоохоронцями двох груп осіб, які вчиняли злочини на території Луцького та Ківерцівського районів.

Як розповів на прес-конференції Петро Шпига, 23 жовтня працівники Нацполіції спільно з патрульними «на гарячому» спіймали групу з 5 чоловік, яка займалася викраденням автомобілів. Примітно, що у склад групи входили двоє неповнолітніх, зловмисник, який був раніше судимий за аналогічний злочин. На рахунку злочинців - 5 викрадених автомобілів, які після крадіжки розбирали та реалізовували поагрегатно.

А вже 25 жовтня затримали ще одну групу, цього разу з 4 осіб, ромської національності з Ужгорода, які менш ніж за три тижні скоїли 9 крадіжок у помешканнях волинян.

Окрім того, Петро Шпига звернув увагу та те, що здебільшого в області крадуть ті речі, які важко ідентифікувати: велосипеди, мопеди, автомобілі на іноземній реєстрації.
«Цього року в області суттєво зросла злочинність. В 2 рази збільшилася кількість крадіжок транспортних засобів, вдвічі виріс відсоток грабежів, в два з половиною рази збільшилася кількість крадіжок у помешканнях», – зауважив Петро Шпига.

На запитання журналістів Інформаційного агентства Волинські Новини, чи правда, що влітку у головного поліцейського Волині пограбували дачний будинок, і чи він звертався з цим до поліції, генерал підтвердив інформацію.

«Був такий факт, тільки це був дачний будинок, і дійсно була крадіжка. Дружина зверталася до поліції. На даний час лише вдалося встановити, що це зробили нетутешні, які займаються крадіжками з дачних масивів. Але наразі їх не знайшли», – зізнався Петро Шпига.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Павлік н. Показати IP 1 Листопада 2016 21:24
Викрадачі вже по ліпопосах розішлись
Іван Показати IP 1 Листопада 2016 21:54
Ті четверо циган відкрито виймати вікно на Чернишевського і лізли в будинок. Якби не сусідка то обчиститили б хату.
Зловмисники. Показати IP 1 Листопада 2016 22:22
Вибач,Шпига,ми не знали що то твоя дача...Іншого разу треба сигналізацію ставити-то дешево та ефективно. А вкрадене пластмасове відро ми викинули за сусідський паркан.
Рома Показати IP 1 Листопада 2016 22:50
Ото генерала маємо (хоча дану особу важко назвати генералом - точніше б було сказати слабохарактерну, некомпетентну людину та хабарника), яка навіть не може власне майно вберегти!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus