USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку молоді художники показали світ, яким вони його бачать

8 Лютого 2017 18:00
Молоді художники з Луцька презентували колективну виставку. Їхній учитель Катерина Ганейчук каже, що так молодь намагається відобразити власні почуття та бачення навколишнього.

Виставку презентували 8-го лютого в Луцьку у Галереї мистецтв.

«Це дебют моїх дівчат, свої роботи презентували Дарина Ариванюк, Юлія Булат, Наталі Віщик, Настя Гомзякова, Влада Мегера. Сьогодні вони показали своє бачення за допомогою фотографії та відео. В їхніх роботах зафіксовані емоції, їхнє бачення довкілля, сьогодення», - розповіла Ганейчук.
Під час презентації Влада Мегера закликала більше оглядатися навколо та помічати деталі, щоб охопити красу Луцька.

«Я представила декілька відео, які показують світ навколо нас. В одному ми відпочиваємо, в іншому ходимо на ринок, вулицями міста. Ці роботи показують ритм міста. Наш Луцьк гарний і я хочу, аби люди більше звертали увагу на деталі, на довкілля, щоб цінували красу поряд з нами», - говорить Влада.
Ще одна учасниця виставки Юлія Булат презентувала дві серії «М’ясо» та «Світ, що минає».

«Моя робота «М’ясо» мала першопочаткову назву «Ти бридкий – зрозумій». Світлини наштовхують нас задуматися про те, якими ми є насправді, адже ззовні люди гарні, а от вигляд того, з чого ми складаємося – неоднозначний. Для прикладу, звикли казати, що ми кохаємо серцем, але я вважаю, що це міф, адже люди кохають тілом, емоціями. Так і багато в чому ми сприймаємо лише зовнішню складову, чи мислимо категоріями усталених міфів, а потрібно заглядувати в будь-яке питання глибше. Ще одна моя робота – фото зі старими речами, це те, що є в моєї бабусі, але ці всі речі скоро відійдуть, як і час, який минає», - ділиться думками Юлія.
Організатор виставки Катерина Ганейчук висловила сподівання, що в майбутньому молоді таланти представлять персональні виставки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Зіна Показати IP 8 Лютого 2017 19:13
Це вихованці луцької мистецької студії «П’ятерня» з її викладачкою?
Ніна до Зіна Показати IP 8 Лютого 2017 20:20
ні, це шестерня без викладачки.
Hunter до Ніна Показати IP 8 Лютого 2017 22:02
А-ха-ха. Дуже дотепно!!!
Марина Показати IP 9 Лютого 2017 00:30
А в коментах луцька інтелігенція, видно одразу. :(

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus