USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку не можуть дати ради підприємцеві, який порушує тишу

21 Грудня 2016 12:04
Підприємець, який володіє декількома закладами на території міста, самовільно встановив для них режим роботи. Окрім того, у цих закладах не дотримуються режиму тиші. Ані в міськраді, ані в Луцькому відділі поліції на горе-власника не можуть знайти управи.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії міської ради з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва 21 грудня.

Так, заступник начальника управління розвитку підприємництва та реклами міської ради Наталія Рибай розповіла, що в Луцьку є один проблемний підприємець, який нехтує рішеннями міськвиконкому. Зокрема, йдеться про власницю ресторану «Княжий двір» Людмилу Павлович. Жінка має декілька закладів в Луцьку і самовільно встановлює їм режим роботи.

Начальник сектору превенції Луцького відділу поліції Леонід Прокопчук додав: якщо на початку 2016 року таких проблемних підприємців було троє, то наразі залишився один. Але управи на підприємця не можуть знайти. Зокрема, коли поліція приходить на перевірку, реагуючи на скарги про порушення режиму тиші, заклад зачиняють.

До слова, подібна ситуація спостерігається і з інтернет-клубами: їх зачиняють просто «перед носом» членів робочої групи, створеної з числа представників управління підприємництва та реклами, муніципалів, та працівників поліції.

Всього у 2016 році за порушення тиші в Луцьку складено 4 протоколи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
127 Показати IP 21 Грудня 2016 12:21
Хозяин - барин, не местным же чинушам устанавливать режим работы ресторана.
Патріот Показати IP 21 Грудня 2016 13:36
Просто у Людмили Павлович є дуже гарний приклад - заклад "Карабас Барабас", що на вулиці Винниченка. Там власники міста й закладу - одні й ті ж особи... Тому встановлення режиму роботи до 3-ї години ранку - це явище цілком цивілізоване й нормальне. Режиму тиши тут дотримуватися теж не варто. А тому й управи шукати не обов"язково.
ххх Показати IP 21 Грудня 2016 13:49
в нормальній державі не буде ресторан в житловому будинку за 2метри від зупинки транспорту
Санчез Показати IP 21 Грудня 2016 14:34
Дуже хитра і неприємна людина....
остап Показати IP 21 Грудня 2016 15:40
коментар було видалено
сусід Показати IP 27 Грудня 2016 10:24
Давно потрібно закрити цей заклад !!! сміття кругом одні наркомани туди ходять !!!! а ні барман ні кухар незнають що таке санітарна книжка !!!!! цей так званий ресторан ГАНЬБА МІСТА (((((((
прокурор Показати IP 27 Грудня 2016 10:27
Пан Романюк зверніть увагу та виправіть ситуацію бо виправлю іі САМ ! Дякую

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus