USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку почали відспівування Миколи Романюка

5 Лютого 2017 11:42
Сотні людей прийшли до Свято-Троїцького кафедрального собору, аби віддати останню шану луцькому міському голові Миколі Романюку.

Об 11 годині домовину підняли з нижнього у верхній храм собору. Владика Михаїл висловив глибокий смуток у зв’язку з передчасною смертю міського голови та зауважив, що той пішов від нас у розквіті сил, не встигши зробити всього, що хотів, для міста.

Попрощатись з Миколою Ярославовичем прийшли колеги, підлеглі, депутати міських та обласних рад України, мери інших міст.

Опісля, о 12 годині, розпочнеться церемонія громадського прощання з міським головою у Волинському обласному академічному музично-драматичному театрі імені Т.Г. Шевченка та триватиме до 14:00.

Поховають Миколу Романюка у його рідному селі Золочівка в Рівненській області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus