USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку повідомили про замінування залізничного вокзалу. ОНОВЛЕНО

2 Жовтня 2016 18:55
У Луцьку повідомили про замінування залізничного вокзалу.

Як повідомила Інформаційному агентству Волинські Новини речниця патрульної поліції Луцька Ольга Бузулук, повідомлення про замінування залізничного вокзалу у Луцьку надійшло близько 18:30.

Поліція оточила територію навколо вокзалу до прибуття інших спецслужб, зокрема, вибухотехніків.

Із приміщення вокзалу еваюкували всіх людей, включаючи працівників.

Зі слів Ольги Бузулук, інформація про замінування не підтвердилась.

За станом на 19:20 стало відомо, що вокзал відновив свою роботу в звичному режимі. Про це повідомили патрульні з місця події.


Нагадаємо, у червні цього року на екстрену лінію "102" надходило повідомлення про замінування Луцької міської клінічної лікарні та міськради. Тоді правоохоронці здійснили евакуацію персоналу та хворих з лікарні. Інформація про замінування не підтвердилася. Поліція встановила особу псевдомінера, ним виявився 41-річний лучанин.

Поліція звертає увагу громадян на кримінальну відповідальність за завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Очевидець Показати IP 2 Жовтня 2016 19:40
Отже "Молодці" ! Шпига казав, 6-8 екіпажів на місто, ну сьогодні більше, бо футбол, так ось: на вокзал приїхало 10 екіпажів саме патрульної поліції + інші підрозділи, толку ніякого: толком нічого не перекрили, людей не відвели, бо метрів 10 від вокзалу ларьок, і там ВСІ стояли, дорогу перекрили одним екіпажем, який виставив фішкі десь позаду, де їх навіть видно не було й самі не регулювали рух "льодяником", а водіям методом здогадок треба було міняти рух, бачачи патрульну машину посеред вулиці. Висновки: 1) Як і тут, як і з "мінуванням" в лікарні, коли людей евакуювали під саму будівлю, так і тут не відвели на безпечну відстань,,, то як би дійсно вибухнуло, постраждало б багато людей. 2) На іншому кінці міста можна спокійно грабувати банк якісь або магазин, бо ВСЯ патрульна поліція...правильно, на вокзалі втикає. Отже, шановна поліція, переосмисліть план дій на такі випадки, не треба стягувати все місто в одну точку,вистачило б декілька екіпажів + старих ментів повно було, збільшуйте зону безпеки і щоб всі дійсно робили, що мають, а не як сьогодні половина просто стоїть і втикає,замість по периметру стояти і попереджати, що десь ходити не можна, регулювати дорожній рух, а не стояти з "льодяником", не користуючись ним.
Луцьк до Очевидець Показати IP 2 Жовтня 2016 20:47
Який розумний, аж страшно.
хмм до Очевидець Показати IP 3 Жовтня 2016 09:56
Ага, як п'яного зловлять теж по 3-4 екіпажа приїжають "павтикать" замість того щоб далі тих п'яних ловити
До очевидця Показати IP 2 Жовтня 2016 20:44
Ну прям таємний покупець, написав стільки, мольодец
вокзал Показати IP 2 Жовтня 2016 22:43
Мабуть писав колишній мент, якого заїла заздрість за нашу оперативну поліцію!!!
Радий Показати IP 2 Жовтня 2016 22:57
Все почалось в 1750 а заквнчилось у 1825.
аноним Показати IP 3 Жовтня 2016 02:58
Не далеко від екіпажу неадекват лякав людей, поліція бачила його але нічог не робила. Коли поліції сказали про нього, так поліцейський відповів "А дорогу хто буде контролювати? Може ти подивишся за дорогою?!" Карочє геть брєд, поруч було ще 7 екіпажів
Анонім Показати IP 3 Жовтня 2016 23:24
Це правда така наша поліція
Агов Показати IP 4 Жовтня 2016 07:54
Зараз основне щоб решта КАШКЕТІВ цілою ос ались.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus