USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку з'явилася вулиця Волноваська

13 Вересня 2016 15:17
Нова вулиця з’явилась у Луцьку у рамках Закону про декомунізацію. Ім’я Волноваської відтепер носитиме колишня вулиця Жовтнева. Мешканці Жовтневої сприйняли перейменування вулиці спокійно. Ідею назвати вулицю на честь міста-побратима Волновахи запропонували в Луцькій міській раді. Ініціатива належить одному з депутатів. Про це інформує Волинська регіональна дирекція НТУ.

Останніми роками між містами закріпилися дружні стосунки.

За збігом обставин, в обох містах нові імена отримали вулиці-тезки: Октябрська та Жовтнева.

«Це звичайна житлова вулиця, де проживають лучани. Але зрештою, на сьогоднішній день вона вже наділена великим змістом і я думаю, що мешканці будуть до того відноситися з повагою», – наголосила секретар Луцької міської ради Юлія Вусенко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
51 омбр Показати IP 13 Вересня 2016 18:05
Да у ж, умом міськраду не поймеш загальним дюймом не ізмеріш.Щоб родичів 22травня 2014 року зайвий раз дратувати.
Мутний Показати IP 13 Вересня 2016 18:39
Історична назва вулиці яка формувалася з початку 20 ст.-хмільна (на місці спиртзаводу колись була броварня). Пізніше почала носити назву осіннього місяця жовтня і стала жовтнева. Дочого тут волноваха де повбивали наших хлопців не без допомоги місцевих жителів . давайте змінемо назви всіх вулиць міста які названі порами року чи місяцями. Який нерозумний депутат запропунував так назвати вулицю?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus