USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

У центрі Нововолинська активісти ліквідували купи сміття

4 Квітня 2016 08:32
Активісти Цивільного Корпусу «Азов» у Нововолинськ організували прибирання території на вулиці Піонерській. Особливо вони облагороджували зелені насадження поблизу відділення «Укртелекому».

Про це повідомляє Нововолинський інформаційний портал.

Цивільний Корпус «Азов» Нововолинськ пообрізували зарості кущів та дерев та винесли п’ять великих куп сміття.

«Прикро, що в 50 метрів від міськвиконкому, в центрі міста було звалище сміття. Українці-Збережемо природу разом!», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини раніше, торік влітку «азовці» очистили від сміття територію міського парку – стрільбище.А вже восени громадські активісти Нововолинська обіцяли влаштувати перед кабінетом Віктора Сапожнікова «презентацію» зібраних відходів у міському парку. А згодом «азовці» принесли і на сесію міської ради використані шприци.

Крім того, днями активісти цивільного корпусу «Азов» Нововолинськ провели акцію, мета якої попередити водіїв про небезпечні ділянки на дорогах і показати місцевій владі про стан доріг у місті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
11 Показати IP 4 Квітня 2016 09:36
....ще б Луцькі активісти перейняли досвід Нововолинських колег......бо ходити горланити під установами то звичайно що легше...але ж щось і корисне потрібно робити..якщо назвався активістом...щоб приклад показувати...
12 Показати IP 4 Квітня 2016 13:02
А что у нас в Луцке есть офис Гражданского корпуса "Азов". Подскажите где?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus