USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У волинських лісах таборувались «повстанці»

24 Жовтня 2016 17:57
Військово-патріотичний табір «Повстанець» відбувся 21-23 жовтня в лісах Ківерцівського району. Організатором заходу традиційно стала громадська організація «Всеукраїнський молодіжний рух «Національний Альянс» за підтримки управління освіти, науки та молоді Волинської ОДА, - повідомляють організатори.

Табір «Повстанець» - вже традиційний захід Національного Альянсу з 11-річною історією, де молодь може пройти базовий таборовий рівень і підготуватись до наступних таборів та вишколів.

Впродовж трьох днів 30 учасників табору слухали лекції на історичну тематику, навчались поводженню зі зброєю, грали в тактичні ігри, опановували тематики лідерства, тайм-менеджменту та інших вмінь на тренінгах.

Як зауважив голова ГО «ВМР «Національний Альянс» Богдан Бальбуза: «Сьогодні Україна, окрім інших речей, гостро потребує хвилі нової, зарядженої на розвиток держави молоді, яка знає свою історію, розуміє стан речей в країні та може стати гідним членом суспільства. Можна бути професіоналом своєї справи – військовим, медиком, програмістом, та при цьому не бути патріотом своєї країни. Наслідки такого явища ми вже кілька років пожинаємо. Це варто змінювати, і добре, що більшість українців це розуміють».

ГО «ВМР «Національний Альянс» організовує десятки таборів, вишколів та тренінгів різного рівня щороку.

З ними можна ознайомитись на сайті організації, і в групах у ВК і ФБ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лісник Показати IP 24 Жовтня 2016 19:46
Подивіться депутати і громадські діячі на СУХОСТІЙ, а потім скажіть- треба проводити суцільну рубку чи ні? Бо закони приймаєте, а в лісі нерозбераєтеся тільки квакаєте.
бондар-лісник Показати IP 24 Жовтня 2016 20:16
я зелений Долар від жовтої гривні відрізняю
я Показати IP 24 Жовтня 2016 20:46
Знову прос.роють бюджетні гроші. Збирайте по пару гривень і пийте гуляйте так ні за бюджетні гроші. Коли вже кримінальна поліція до них добереться
Лісівник Показати IP 25 Жовтня 2016 02:04
Сухостій і так впаде, а здоровий молодий підріст, як на вишколі молоді люди, піідніметься та змінить цю прогнилу, насаджену верхівку.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus