USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьк приїдуть навчати із сусідніх країн

17 Червня 2013 16:11
Обмінний візит у рамках транскордонної співпраці відбудеться у Луцьку протягом 17-19 червня у Центрі надання адміністративних послуг міста Луцька.

Це - друга робоча зустріч учасників проекту «Покращення надання адміністративних послуг населенню транскордонних регіонів шляхом створення мережі центрів надання адміністративних послуг та розвитку співпраці Луцького Центру надання адміністративних послуг, Івано-Франківського Центру надання адміністративних послуг та Люблінського Бюро обслуговування мешканців», у рамках програми Транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна на 2007-2013 роки за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Під час зустрічі представники Луцького ЦНАП поділяться своїми досягненнями, напрацюваннями та подальшими перспективами розвитку Центру. Проект має на меті полегшити доступ до адміністративних послуг в Луцьку, Івано-Франківську та Любліні та підвищити їх якість.

Довідково:
Нагадуємо, що проект стартував у березні 2013 року і триватиме до кінця 2014 і реалізується Виконавчим комітетом Луцької міської ради, ВОГО «Фонд місцевого розвитку», Гміною Люблін та Виконавчим комітетом Івано-Франківської міської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus