USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Устилуг змінює свої межі

4 Березня 2016 11:29
Місто у Володимир-Волинському районі відновлює історичну справедливість. Площа Устилугу має бути збільшена на 100 гектарів за рахунок земель запасу.

По це стало відомо під час постійної комісії облради з питань сільського господарства, продовольства, земельних відносин сьогодні, 4 березня.

Так, члени комісії розглянули проект землеустрою щодо встановлення меж міста Устилуг Володимир-Волинського району Волинської області,.

Проектом передбачено включення в межі міста Устилуг земельних ділянок загальною площею 103, 5943 гектара. Після затвердження нових меж міста, загальна площа Устилугу має скласти 640, 0443 гектара.

Устилузький міський голова Віктор Поліщук розповів, що нині в межах міста фактично немає де будуватися. На черзі на житло – більше 90 людей, а ще є пільгова черга учасників АТО. Також видано 36 земельних ділянок учасникам АТО, але ще 20 – на черзі. Власне, у міській раді розробили і проект нового житлового масиву, де зможуть мешканці міста будуватися.

До слова, він зауважив: місто зміною меж, встановить, так би мовити, історичну справедливість. Землі запасу, які мають увійти до меж міста колись буди житловим масивом, звідки колись виселили людей.

З прилеглими сільрадами, каже він, уже домовилися і жодна з сільрад не мають претензій до міста. Крім того, місто опинилося в ситуації, коли сервісна зона, розташована по один бік дороги входить до меж міста. А з іншого боку – перебуває поза його межами. Нові межі дадуть змогу облагородити ситуацію з «нічийною» сервісною зоною.

Члени комісії підтримали проект землеустрою щодо встановлення меж міста Устилуг.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus