USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

В Польщі заборонили аборти

25 Вересня 2016 08:00
У Польщі хочуть заборонити аборти. Кримінальна відповідальність за переривання вагітності загрожуватиме і лікарям, і жінкам, які на це зважаться.

Польський парламент ухвалив відповідний законопроект у першому читанні, інформує TVN24.

Законопроект передбачає абсолютну заборону абортів і запровадження кримінальної відповідальності як для вагітної жінки, яка захоче перервати вагітність, так і для лікарів, які роблять аборт.

Від відповідальності жінки звільняються лише у тому випадку, якщо смерть плоду настала неумисне, або з вини матері. Якщо ж аборт було зроблено свідомо, то зловмисникам загрожує позбавлення волі терміном від 3 місяців до 5 років.

Зараз у Польщі можливе лише переривання вагітності в окремих випадках, в яких жінки не підпадатимуть під кримінальну відповідальність.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 22
українець Показати IP 25 Вересня 2016 08:13
Сц*т* що не буде кому на Східних Кресах жити. Нічого ми поробимо карти поляка і заселимо свої Західні Креси.
ось Показати IP 25 Вересня 2016 08:49
В Польщі дійсьно давно не роблять аборти. Тому це країна де багато молоді, де памятають свою віру, країна заможна куди мільйони українців їдуть на заробітки.. А у нас ріжуть немовлят в утробі видумуючи усілякі насправді і воістину безглузді причини. От і живуть українці нещасливі і у злиднях. У явіть собі мільйони вбитих в утробі матері дітей, чим вони завинили? Чому у них відбирають право народитись і жити?
Невже? до ось Показати IP 25 Вересня 2016 12:16
Якби наші мужики були хоч трішки відповідальні- то НАШіІ жінки не лягали б під ніж!!!
Патріот Волині до Невже? Показати IP 25 Вересня 2016 22:13
Чому наших мужиків звинувачують у всіх смертних гріхах??? Жінки "хороші" своїм порядком!!!
люди до Патріот Волині Показати IP 26 Вересня 2016 11:46
"патріот" ! А тому,що наші мужики , як правило, при розлученнях не дбають про своіх дітей . "Вмивають" руки і дбають тільки про своє задоволення, а діти----- ЖІНЧИНІ!!!
Анонім до ось Показати IP 25 Вересня 2016 12:44
Та ла, як народиш п"ятеро дітей, то зразу станеш багатшим, аколи купиш спіраль за свій місячний заробвток, то теж збагатієш. Це по-перше. А по-друге навіщо народжувати небажаних дітей?
ось до Анонім Показати IP 25 Вересня 2016 13:24
То стеарилізуйтесь.... навіщо дітей в утробі різати?
ох-ах до ось Показати IP 26 Вересня 2016 14:00
А ОСЬ сккільки діток народили???
Сусідів виручать Показати IP 25 Вересня 2016 08:52
Україна близько... Приїдуть в Україну і наші Гіпократи все зроблять, що поляки попросять ....
ось до Сусідів виручать Показати IP 25 Вересня 2016 09:31
Аборти там частково заборонені давно, дуже давно. Просто зараз хочуть заборонити повністю. Читайте уважно статтю. І черг під нашими центрами убивств дітей в утробі матері з поляків нема. Вам прсто тяжко зрозуміти що є ще місця на землі, де людське життя цінність, і дітей на шмотки і гулянки не промінюють.
Зайчик до ось Показати IP 25 Вересня 2016 11:26
Всі такі добрі і милосердні....де ж ви пропадаєте?Дитячі будинки забиті,малих безхатченків сновигає по вулиці тьма...давайте забороним аборти,щоб вам приємніше було
ось до Зайчик Показати IP 25 Вересня 2016 12:22
По вашій лгіці якщо людина бідна її треба вбити... і ще ви суперечите самі собі .
Анонім до ось Показати IP 25 Вересня 2016 12:49
Та до чого тут бідна чи багата? Ви прогодуєте одну дитину? Так сталося, що третю дитину ми не могли годувати грудним молоком, а воно хоче їсти, а пачка дитячого харчування коштує 300 грн. (зараз не знаю скільки), а цього харчування в коробці вистачає на 4 дні. А працює лише тато, а треба тільки на їжу ще для 4 чоловік.
Зайчик до ось Показати IP 25 Вересня 2016 20:46
Мою логіку ваша логіка не спроможна охопити повністю навіть в невеликому коментарі
перехожий до ось Показати IP 25 Вересня 2016 11:42
А вам важко зрозуміти, що в нас країна пострадянська (це ще гірше чим країна третього світу!). Це країні не потрібні ані діти (згадують про них коли треба іти батрачити на нових панів або коли треба мясо на фронті), ані їх мами, які доживають віку за мізерні пенсії і ще стараються з цих пенсій допомогти дітям...
ось до перехожий Показати IP 25 Вересня 2016 12:44
Не загущуйте фарби. Польща також пострадянська, чи історію забули?. Але вони знають що хочуть. Ідуть до конкретної мети. І зафіксовують мораль законом. Приклад для нас. А виправдовувати свої помилки можна все життя продовжуючи їх...
Холм Показати IP 25 Вересня 2016 11:06
Поляки,хоч і пед...сти, але тут поступають по-християнськи. Але все-рівно якісь виключення мають бути---загроза життю вагітної, виявлення в плоду хвороби або такої перспективи, вагітність із-за зґвалтування чи малолітньої тощо. А так---приклад для наших законотворців
Анонім Показати IP 25 Вересня 2016 12:42
Гінекологи в Луцьку озолотяться
нє до Анонім Показати IP 25 Вересня 2016 13:31
В польщі аботрти заборонені давно.
Валентина Показати IP 25 Вересня 2016 18:54
Просто не зводьте дорогі батьки все до грошей. Як казав один дуже християнський викладач. Народити ще одну дитину не означає забезпечити її дорогими телефонами, компютерами, машинами, а навчити просто речі цінувати. Чим дитина відрізняється, яка є в утробі матері і яка вже народилась? Ви скажете, що її ще не можна побачити, але ж ультразвукове дослідження показує, що все в ній є і найголовніше серце. Найголовніше, що лікарі, які часто пропонують контрацептиви, не розказують про майбутні наслідки на здоровя жінки + є великий ризик захворіти на різні ракові захворювання. Молода дівчина, яка йде в аптеку і купує різні протизаплідні таблетки і провадить своє молоде життя безвідповідально, а потім коли вже в дорослому віці виходить заміж і хоче мати дітей, а виявляється, що у неї тепер великі проблеми з зачаттям. Життя таке коротке і маленька дитина нічим не винна, а її вирішують вбити. Що вона може зробити? В біблії написано: Хто образить найменшого той Мене ображає! Найменшою є дитинка, яка знаходиться в утробі мами, бо вона не може себе захистити. Я не кажу, що тут винні лише жінки, дуже часто чоловіки, хлопці, батьки штовхають на такий крок. Почитайте чи послухайте про постабортний синдром який переживають жінки і як він може впливати на інших дітей, які народяться після абортів. Аборт - це є великий гріх, за який треба відповідати перед Богом. І дуже часто так стається, що цей гріх впливає на багато поколінь, де інколи діти, правнуки чи праправнуки не можуть мати дітей черег гріх аборту в родині. А можливо ця твоя третя, четверта чи пята дитина потім на старості років тебе догляне і не дозволить навіть думки віддати до дому престарілого. А інколи одна лише дитина над якою плекав все життя, віддава всі сили, візьме і забуде про тебе, бо в неї буде дуже насичене життя і місця для батьків не буде. Дякую.
Ой до Валентина Показати IP 25 Вересня 2016 22:54
А ви особисто багато життів дали? Говорити гарно багато хто вміє.
Тетяна до Валентина Показати IP 25 Вересня 2016 23:55
А що такого погано в домі для престарілих. Бабцю накормлять, помиють, в компаніїї вона поговорить, то це жах жахливий. А те, що вона сама сидить днями в квартирі та і ввечері особо ніхто мови з нею мати не хоче, то це нормально.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus