USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В Луцьку вшанували пам'ять видатного земляка - художника Тарасенка. ФОТО

6 Лютого 2013 12:10
З нагоди 70-річчя від дня народження українського художника Геннадія Тарасенка у Волинській державній обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олени Пчілки відбулася зустріч друзів митця, зірка життя якого закотилася у 2000 році.

Усі, хто любив,шанував та спілкувався з художником, мали змогу пригадати яскраві епізоди із життєвої дороги Тарасенка. Виставку, що експонувалася на зустрічі, організували друзі, для яких, свого часу, майстер пензля і малював шедеври.

З добрим словом прийшли народні артистки України Людмила Приходько (саме з її ініціативи і відбувся вечір ) заслужені артистки України Зоя Комарук та Лариса Зеленова, письменник і журналіст Василь Простопчук, волинська поетеса Надія Гуменюк, заслужений журналіст України Святослав Пирожко, мистецтвознавець Зоя Навроцька, голова правління Волинської органiзацiї Нацiональної Спiлки художникiв України Володимир Марчук, головний спеціаліст по реставрації управління містобудування та архітектури Волинської ОДА Петро Троневич, скрипаль і диригент Товій Рівець, лікар і депутат ВРУ 6 скликання Володимир Карпук. Оксана Тарасенко, вдова художника, теж відвідала захід.







Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus