USD 39.70 39.94
  • USD 39.70 39.94
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Велодоріжку за Луцьком назвали пам’ятником дорожній корупції

10 Травня 2016 10:57
Пам’ятником дорожній корупції назвали велодоріжку у полі за Луцьком. Про це інформує луцький фотограф Андрій Михайлов в групі “Наш Луцьк”.

“Вже не раз говорили про чудо велодоріжку в полі за Луцьком. Але побачити на власні очі цей пам’ятник дорожній корупції, це щось! Туди веде дорога через Вишків, де не те що тротуару нема, там метрів 300 одні вибоїни і ширина якої в кількох місцях десь 3 метри, що провокує затори. Проте, далі красується зі 100 м велодоріжки, яка починається в полі і впирається в траву перед хрестом. Скоро туди туристів возитимуть”, – йдеться у дописі.

Велодоріжку почали будувати наприкінці 2015 року, та з настанням холодів роботи припинилися. Таким чином, прокладання доріжки завмерло, адже навесні роботи не відновили.

Про те, що доріжку у рамках реалізації міжнародних проектів почали будувати, тоді писав у “Фейсбуці” директор департаменту інфраструктури та туризму облдержадміністрації Іван Мирка, - інформує VSN.

«Велодоріжка - на стадії будівництва. Перша на Волині, а то й в Україні… До цього йшли 1,5 роки. Робочі групи, наради, запозичення досвіду, законодавча база, «нащо нам ті доріжки»… врешті-решт…концепції, питання: де? куди? Це було б неможливо без спільної командної роботи адміністрації і депутатів ради. Десь в попередньому пості я подякував всім причетним і не втомлююсь дякувати і зараз”, – писав тоді Мирка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Народ Показати IP 10 Травня 2016 11:47
Гнати в шию того казнокрада! Цікаво скільки об'єктів будує фірма Мирки "Шлях". Син злодій недалеко пішов, від батька злодія
Вишковка Показати IP 10 Травня 2016 11:59
Та з самого початку було ясно, що відкачують гроші, бо вкладали бруківку в болото в полі,минувши населену вулицю... А скільки піару було!!! Який батько,такий син- так в народі кажуть. А що там значать наші коментарі справедливі? Правда за "мирками" ,бо в них мільйони!
Всезнайко до Вишковка Показати IP 10 Травня 2016 13:35
І вони майданувці...
Жидичин Показати IP 10 Травня 2016 15:05
Краще б ** ці гроші на дорогу потратили, бо Мирка тільки й знає, що піаритися за державний кошт. За 50 метрів від чудо-велодоріжки проїхати неможливо, мовчу про відсутність тротуарів
123 Показати IP 10 Травня 2016 15:44
"Велоапендицит" ім. І. Мурки
Жителька вишкова Показати IP 12 Травня 2016 00:33
Дійсно брєд, ніколи не бачила щоб там хтось їздив, а дорога в кінці вишкова просто жах, проїхати немає де і я вже мовчу як там іти пішки коли калюжі і болото на всю дорогу ... Отак от і живем!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus