USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Від сьогодні Google стежитиме за користувачами. ВІДЕО

1 Березня 2012 10:16
З 1 березня набувають чинності зміни до правил використання сервісів Google.
Про це пише «Українська правда. Життя».
Інформація про всі дії власників акантів у будь-якому сервісі Google – Gmail, Youtube, Google Docs тощо – стане доступною для інших сервісів мережі.
Зважаючи на те, що акаунти соціальної мережі Google+ та Google-акаунти – це єдине ціле, відтепер користувач не зможе бути анонімним, користуючись, наприклад, лише поштою. До того ж, Google відтепер автоматично реєструє усіх своїх нових користувачів у соціальній мережі Google+ та пошті Gmail, фактично не залишаючи людям іншого вибору.
У компанії, утім, пояснили, що зміни до правил приватності навпаки полегшать користувачам роботу з її сервісами – оскільки тепер ці правила будуть єдині, а не кілька десятків, як раніше.
«Нова політика відображає наше бажання спростити користування службами, щоб ви отримували потрібний вміст тоді, коли він вам необхідний», ‒ сказано в офіційному блозі Google.
Тож, якщо користувач захоче вберегтися від оприлюднення потенційно важливої інформації, яка збирається з YouTube, Google +, Google та інших ресурсів, потрібно видалити веб-історію акаунтів та зупинити її фіксацію в майбутньому.
Для цього необхідно зайти у свій акаунт в Гугл, набрати https://www.google.com/history у браузер, ‒ радить CNET.com.
Можна також вибрати опцію у випадаючому меню у правому верхньому куті у продуктах гугл Gmail, Google+ чи Google.com і перейти до Історії. Якщо історія працює, то відобразиться список останніх відвідуваних сайтів і пошукових запитів.
Щоб почистити історію, необхідно натиснути кнопку Remove all Web History (видалити всю історію веб-пошуку). Після цього історія буде видалена. Це також зупинить подальше збереження історії веб-пошуку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus