USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Володимира Бондаря обрали заступником голови Держлісагентства України

21 Вересня 2016 19:32
Комісія з питань вищого корпусу державних службовців категорії А Національного агентства України з питань державної служби визначила, хто стане керівником Державного агентства лісових ресурсів України та його заступником. Результати засідання комісії будуть скеровані у Кабмін і у профільне Міністерство АПК.

Так, 20 вересня відбувся конкурс на посаду голови Державного агентства лісових ресурсів України та його заступника.

Згідно з результатами засідання конкурсної комісії, із 15-ти кандидатів (списки опубліковані нижче) на посаду заступника голови Державного агентство лісових ресурсів України переміг депутат Волинської обласної ради Володимир Бондар.

Переможцем конкурсу на посаду голови Державного агентства лісових ресурсів України «стала» нинішній тимчасовий очільник Держлісагентства Христина Юшкевич.

Щоправда, представники ВВ ГО «Об’єднання ветеранів розвідки України» говорять про те, що результати конкурсу можуть бути сфальсифікованими. Більше того, напередодні працівники відділу протидії корупції вказаної організації навіть називали особу, на користь якої прийме рішення комісія: власне, вищезгаданої Христини Василівни Юшкевич.

Відео співбесіди 20.09.2015 можна переглянути за посиланням.

Претенденти на посаду очільника Держлісагентства

Претенденти на посаду заступника очільника Держлісагентства

Довідково. Члени комісії вищого корпусу категорії державних службовців категорії А національного агентства України з питань державної служби: Анненкова Наталія Валентинівна – Керівник Головного департаменту регіональної та кадрової політики Адміністрації Президента України; Риженко Олександр Володимирович – Голова Державного агентства з питань електронного урядування; Ващенко Костянтин Олександрович – Голова Нацдержслужби; Корчак Наталія Миколаївна – Голова Національного агентства з питань запобігання корупції; Холоднюк Зеновій Васильович – Голова ДСА; Нікітіна Тетяна Василівначлен Центрального комітету Профспілки працівників державних установ України, керівник міжнародного проекту з профспілкою FackforbundetST (Швеція) «Розвиток державного сектору в Україні»; Колишко Родіон Анатолійович – заступник генерального директора Федерації роботодавців України; Коліушко Ігор Борисович – голова правління громадської організації «Центр політико – правових реформ»; Руденко Ольга Мстиславівна – професор кафедри публічного управління та менеджменту організацій Чернігівського національного технологічного університету; Янчук Артем Олександрович – заступник директора Інституту законодавства Верховної ради України.Купрій Володимир Олександрович – виконавчий директор благодійного фонду «Творчий центр ТЦК».

Інші особи, присутні на засіданні: Хахуда Юрій Михайлович – помічник-консультантнародного депутата України Савченка Олексія Юрійовича;Костик Віта Вікторівна – завідувач Сектору забезпечення діяльності Комісії вищого корпусу державної служби Нацдержслужби; Трипольський Дмитро Олегович– заступник директора Департаменту – Начальник відділу контролю за дотриманням законодавства про державну службу Департаменту контролю та взаємодії з органами влади Нацдержслужби.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 26
Вася Показати IP 21 Вересня 2016 19:43
А що тут коментувати, накий така Украіна, до влади всеж таки добрався ще один деб...л, він же не ідейний, а просто політична шль*ндра
Лісовод Показати IP 21 Вересня 2016 19:44
І що він там буде робити? Володимир Налькович ! Ви хоть породи дерев розрізняєте???? Ото вже браття наробим. Хвала і слава комісії. ( таких придурашених світ небачив)
селянин Показати IP 21 Вересня 2016 19:50
Будемо мати свою людину в лісі. Можна хоч якогось хмизу розжитись, щоб піч протопити.
хххх до селянин Показати IP 21 Вересня 2016 20:43
Голова агенства лісу не компетентна, заступник теж ні, куди заведуть лісову галузь ми можемо тільки здогадуватись. Ну зараз вилізе сімя Колісника, Кватирка. І будем доводити до "ремормування" лісову галузь в одну сторону.
волинянин Показати IP 21 Вересня 2016 20:08
налькович наведи порідок в області!!!!
Лісник Показати IP 21 Вересня 2016 20:17
Ну, для початку попробує прищепити грушку на вербі ! Другим кроком буде виведення нової породи дерев, наприклад,- дубової сосни, калинової берези чи баобаба поліського. Я ото пишу, а він, блін, візьме і справді виведе.
Лучанка Показати IP 21 Вересня 2016 20:21
Боже збережи ліси України від таких "спеціалістів"!! Столяр тепер матиме "свою людину" (Бондар його багаторічний васал!)в такому багатому і ласому відомстві. Лісам Волині амба (хоча там вже мало що залишилось після "дубових розпродаж"!)!!!!
Вова Показати IP 21 Вересня 2016 20:29
Зоряний час зіцз-председателя Фунта? Ярмольський в райдержадміністрації, оце лісами керуватиме. Мені реально страшно за свою країну. Паааааааннннеееее преееезидеееентеее ви хоч мізки включайте деколи, а то вже несила дивитися на ваші перемоги.
Вовчик Показати IP 21 Вересня 2016 20:34
Опа тепер я надолужу усе запущене ви в мене побачити як треба грабувати народне добро що думали вже розслабився нічого подібного будуть вам і бірочки на колодках і всі печатки в документах але ліс прямуватиме з волині виключно під моїм контролем всім ясно!
марта Показати IP 21 Вересня 2016 20:42
Генпрокурор Луценко свого давнього колегу - революціонере все ж таки пристпроїв на тепленьке і грошовите місце. " Героям слава!!!!!"
сашко Показати IP 21 Вересня 2016 20:48
Ого го ото буде "лад" в лісах.
лучанин Показати IP 21 Вересня 2016 20:55
Який з Бондара-історика-заочника спеціаліст в галузі лісового господарства?Яка комісія(уважно вчитайтесь),такий і зам.КОРУПЦІОНЕР ВОЛИНІ №1!!!
ще не зовсім свідоми Показати IP 21 Вересня 2016 20:59
Догосподарював Волинь, догосподарює державу.Ще потрібно йому у допомогу ЗОРЯНА НЕПАЛЬСЬКОГО.
до комісії Показати IP 21 Вересня 2016 21:59
Ну тепер "короїд" ліси понищить повністю......)))
Волинянка Показати IP 21 Вересня 2016 22:24
ЖАХ! ПРОСТО ЖАХ. КУДИ МИ КОТИМОСЬ, В ПРІРВУ З ТАКИМИ "КЕРІВНИКАМИ" ГАНЬБА!!!!!
Заяць,Ведмідь,Вовк т Показати IP 21 Вересня 2016 23:36
Тепер нам всім повний п_здець !!!
ДЯДЬКО Показати IP 21 Вересня 2016 23:38
НА.УЙ МАЙДАН БУВ?
Оглядач до ДЯДЬКО Показати IP 22 Вересня 2016 00:27
Саме для того і був "майдан", його організатори й активні учасники дорвалися до влади... Наслідком їхньої діяльності буде повна ліквідація України як держави.
Я Показати IP 21 Вересня 2016 23:48
При зміні вищого керівництва- змінюють і менше. Шановні керівники! Скоро навихід- дехто по добру, дехто через тюрму або чемоданчик. Вибирайте самі.
Учоний до Я Показати IP 22 Вересня 2016 00:04
Я тоже вчився в бурсі. Спеціаліст- інженер по укладці груза( грузчик) Може піти на конкурс то хоть директором поставлять. Я так хочу ним бути. Вова поможи- миж одної освіти
До учоного Показати IP 22 Вересня 2016 00:17
При такому розкладі треба іти на начальника управління. А я дурний 5 -ь років вчився.
Член комісії Показати IP 22 Вересня 2016 00:26
Вирішальним моментом для прийняття рішення було те як доповідач повідав про зайняття посади голови ода, депутат двічі обл. Ради та 1 раз депутат ВРУ. Ну і очолення 40 тисячного натовпу людей.(лютий 2014р.).хоча послухавши інших кандидатів Володя виступив краще.
До члена комісіі Показати IP 22 Вересня 2016 01:18
А він знає що таке освітлення. Прочищення,прорідження, прохідна і тд тп. Породи дерев розрізняє? Треба починати з того, а не з чорт зна зчого.
члену комісії Показати IP 22 Вересня 2016 06:41
Якщо такий рівень знання граматики в члена комісії, то він справді "член". І на вище не тягне.
555 Показати IP 22 Вересня 2016 06:54
А чого одразу Бондара не головою? П-ц всьому.
сергій Показати IP 26 Вересня 2016 20:21
Для чого так принижувати....? Хороша порядна людина. На рещі буде в лісовому господарстві порядок.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus