USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Вже сьогодні: книга рекордів України поповниться рекордом волинянина

26 Листопада 2015 11:13
Реєстрація рекорду України «Найбільша колекція яєчної шкарлупи, оздобленої металом» за авторства Анатолія Бойка, якого називають волинський Фаберже, відбудеться у Києві вже сьогодні, 26 листопада. Про це повідомляє прес-служба Національного реєстру рекордів.

До Києва народний майстер з Володимира-Волинського привіз колекцію з багатьох унікальних експонатів – писанок, кованих сріблом. Ця філігранна техніка винайдена самим майстром і немає аналогів у світі.

Зазанчимо, що Національний Реєстр Рекордів України планує здійснити реєстрацію рекорду Анатолія Бойка як підтвердження неперевершеного таланту українського народного умільця.

«Майстер самотужки опанував 14 видів мистецтв, розробив власні стилі, матеріали та техніки. Наразі Анатолій планує зайнятись реабілітацією через творчість бійців, які внаслідок бойових дій на сході стали інвалідами. Адже він і сам є інвалідом афганської війни», – йдеться у повідомленні.

Виставка волинського Фаберже експонується у Києві в приміщенні Верховної Ради.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
злий волинянин Показати IP 24 Листопада 2015 08:23
В приміщенні Верховної Ради необхідно демонструвати залізні грати на вікно і ялинку - нагадавання дупутатам про лісоповал.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus