USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Волинські юннати привезли зі столиці гран-прі. ФОТО

24 Вересня 2013 18:00
На Всеукраїнському зліті учнівських лісництв вихованці Цуманського та Маневицького господарств отримали гран-прі.

У рамках зльоту відбулась презентація виставки досягнень учнівських лісництв нашого краю та захист науково-дослідницьких робіт.

Команда Волині, у складі вихованки Цуманського учнівського лісництва Ківерцівського району Ніни Бацмай, та членів Маневицького учнівського лісництва Михайла Божедая і Юлії Шпанчук, виборола найвищу нагороду – гран прі.

Юлія Шпанчук з роботою «Випробні породи сосни звичайної Черевахівського лісництва» посіла друге місце. У презентації виставки досягнень учнівських лісництв юннати Волині показали найкращі результати, здобувши першість.

«Гран – прі… Волинь..!» - ця фраза відгукується в голові ще й сьогодні. Напевно, просто ще не можемо повірити в те, що перші в Україні! Ми найкращі й отримали море позитивних емоцій, цікаве спілкування, знайомство з новими друзями!», - ділиться враженнями учениця шкільного лісництва Маневицької ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 Юлія Шпанчук.

«Наші діти неймовірно раділи перемозі. Вони її варті, адже готувалися наполегливо, завзято і дійсно були найкращими», - каже методист обласного еколого-натуралістичного центру Валентина Юхимчук.

«Вітаємо наших юних лісівників із перемогою. Чекаємо наступного року всіх молодих людей, які люблять ліс у нас на Волині», - сказав начальник обласного управління лісового та мисливського господарства Богдан Колісник.

Відповідно до плану Всеукраїнських масових заходів та з метою активізації участі учнівської молоді в природоохоронній і дослідно-експериментальній роботі у галузі лісового господарства з 19 по 22 вересня у Києві відбувся VІІ Всеукраїнський зліт учнівських лісництв. У заході взяли участь делегації з усіх регіонів України.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus