USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинським «айдарівцям» поляки подарували джип

5 Вересня 2014 15:54
Поляки подарували джипа бійцям добровольчого батальйону «Айдар». Врочиста передача колісної техніки відбулася у Нововолинську, що на Волині. Солдати запевняють, що доправлять автівку на передову уже незабаром, - повідомляє Громадське.Волинь.

«Поляки вважають, що Путін вторгнеться у Польщу і зробить там те ж саме, що й на Україні. – Але політики нічого не роблять ані у Євросоюзі, ані у Польщі. І люди бояться. Та я впевнений, що існує більше людей схожих на мене. Хоча якась частина і справді переймається виключно своїм приватним життям. Проте це не надовго. Бо він прийде сюди, прийде туди і забере те, що захоче. Це зло, яке треба побороти. Не можна здаватися.

«Я приїхав на Україну і пізнав людей, які такі самі як ми. Вони воюють з потужною силою, із дияволом, тому мусимо їм допомогти. Добро повинно перемагати. Не можна залишати своїх побратимів тільки тому, що вони мешкають в іншій країні. Не треба так чинити. Мусимо допомагати усіма доступними способами, аби перемогти зло», - каже Бартек Грохала.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
лучанин Показати IP 5 Вересня 2014 23:19
джипчик приїхав з англії.. де за нього дали 500 фунтів.. документів на нього нема.. куди ще як не в зону ато йому їхати ..)) молодець поляк.. його дід явно знався з козаками ))))
Наталія Показати IP 5 Вересня 2014 23:23
а не думаєте що Кралюк собі його присвоїть????
українська дурна жаб Показати IP 6 Вересня 2014 13:30
поляки і ті щось роблять,а не так як наші олігархи,ляшко зі своїм джипом,і знову бачу волинські патріоти ,красуля ,молодець козак

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus