USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Вперше у волинських селах запрацюють іменні програми

12 Листопада 2013 12:33
Вперше в Україні для відродження села запроваджується механізм іменних програм, - інформує Волинський прес-клуб.
На сьогодні одна з основних проблем сільських місцевостей – занедбаний стан сільських територій. Причина полягає в тому, що немає в громадах підготовлених людей, носіїв спеціальних знань і умінь, які б організовували життя громади, змогли «підняти» село і запустити процеси економічного та соціального відродження, лідерів громади.
Вирішувати місцеві проблеми можливо через механізми іменних програм, що передбачають пошук ініціативної людини, яка прагне щось зробити для своєї громади.
Саме таку програму, яка покаже механізми відродження українського села, презентують у Луцьку 13 листопада 2013 року у Волинському прес-клубі (Луцьк, вулиця Шевченка, 14,) об 11:00. Учасники прес-конференції, зокрема, розкажуть, яким чином і які конкретно соціальні питання будуть вирішуватися через реалізацію іменних соціальних програм.
До участі у заході запрошені представники громадського сектору, Волинського обласного центру зайнятості, Волинського обласного центру соціальних служб для сім‘ї, дітей та молоді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus