USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Яку зарплатню обіцяють слідчим та дільничним у Нацполіції Волині

2 Серпня 2016 16:51
Шість тисяч гривень – дільничному та десять – слідчому. Саме таку оплату праці обіцяють майбутнім працівникам у Головному управління Національної поліції у Волинській області.

Про це під час прес-конференції сьогодні, 2 серпня, повідомив тимчасовий виконувач обов'язків начальника Головного управління Національної поліції у Волинській області Петро Шпига.

Нагадаємо, у Головному управління Національної поліції Волині оголосили конкурс на заміщення вільних вакансій. Уже сьогодні стартував конкурсний набір на заміщення посад 15-ти слідчих та 45-ти дільничних офіцерів.

Зі слів головного поліцейського області, заробітна плата кожного із майбутніх поліцянтів залежатиму від посади, звання та інших факторів.

Окрім того, Шпига зауважив, що у нього нема жодного заступника по управліннях, адже після атестації багатьох «замів» звільнили. Однак, кого саме позбавили «крісла», називати він відмовився, мовляв, це захист персональних даних.

«Фактично в усіх відділах і відділеннях 70% керівників – це виконувачі обов’язків. Ми не призначаємо керівників, бо це повноваження атестаційної комісії», - наголосив очільник обласної поліції.

З його слів, цьогорічна кількість випускників - мізерна і вона не може забезпечити реформування:

«То не процес одного дня чи півроку. Потрібно «влити свіжу кров» в правоохоронну систему, але, водночас, нам потрібен і досвід. Потрібно змінювати систему, погляди й відношення», - резюмував Шпига.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
лучани Показати IP 2 Серпня 2016 17:05
Бувші мєнти не поспішають на нову роботу, бо вони мали реально більше, коли займалися аферами та рекетом на низькооплачуваних посадах.
до редакторів Показати IP 2 Серпня 2016 17:20
А причому тут фото кацапського поліцая. Навчіться розоізняти форму.
Догадливый до до редакторів Показати IP 2 Серпня 2016 17:49
Привыкай... Скоро.....
рєдактор до до редакторів Показати IP 2 Серпня 2016 18:03
шо було, те і поставили, а вам всьо не вгодиш...
Уважний до до редакторів Показати IP 2 Серпня 2016 20:21
Так на шевроні ж напис українською!
Рома Показати IP 2 Серпня 2016 18:05
Не реформа, а цирк, старих позвільняли, а набрали Бестолкових патрульних у яких зарплата у рази більша, а роботи 0 і користі 0!!!
соня до Рома Показати IP 2 Серпня 2016 18:51
Старих не тільки мало позвільняти, а за грати посадити!!! А нові прийшли , то може якийсь толк буде! От тільки є деякі в*дки, які не допомагають, а тільки заважають!
Дружній до патрульни до соня Показати IP 3 Серпня 2016 01:14
Звісно, не все ідеально у патрульних,їм ще багато вчись,але смішно, коли говорять про погану "розкриваємость і кримінагенность" , за яку безпосередньо відповідають СТАРІ МЕНТИ: опера, участкові, кріміналісти і т. д., а патрульні НОВІ - їх робота - це більша довіра, більше викликів і реагувань, їм довіряють і тому до них звертаються, в тому числі і я.
Бандерчук В.М. Показати IP 2 Серпня 2016 18:06
Зарплата повинна бути середньою по регіону , плюс додаткові бонуси за високі показники в роботі .
кореш Показати IP 2 Серпня 2016 18:12
коментар було видалено
ММММММММММММММ Показати IP 2 Серпня 2016 19:22
Таким слідчим і дільничим як у Турійському відділенні поліцію...не зарплату треба давати..а вибачте копня в зад, щоб йшли з посад....ні чого не роблять, а сидять штани протирають
МЕМЕМЕ до ММММММММММММММ Показати IP 4 Серпня 2016 01:16
Хай готують собі робочі ситуаціі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus