USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

За минулу добу 13 лучан отримали переломи на вулиці

15 Листопада 2016 10:10
Лише за останні три дні до травмпункту Луцької міської клінічної лікарні звернулося більше сотні лучан, у 32-ох з них - переломи. Щоправда, частина цих травм – побутові, а частина пацієнтів на момент отримання травм перебувала у нетверезому стані.

Про це в коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини повідомила головний лікар медзакладу Лариса Духневич.

Нагадаємо, цими вихідними на Волині лютувала негода: область засипало снігом, більше 10 населених пунктів були знеструмлені. А згодом вулиці скувала ожеледиця.

Згідно з інформацією медиків, 12 листопада до травмпункту звернулося 35 городян, з них - 10 з переломами, кожен другий пацієнт перебував, до слова, у стані алкогольного сп’яніння.

Наступного дня, 13 листопада, до травмпункту звернулося 32 людини і в усіх випадках обійшлося без госпіталізації. Серед цих пацієнтів з переломами виявилося семеро, з них 3 в стані алкогольного сп’яніння.

А ось минулої доби без госпіталізації, на жаль, не обійшлося. З 45 хворих, які звернулися до травмпункту за допомогою, п’ятьох госпіталізували, причому чотирьох з них – у травматологію. Всього за минулу добу медики Луцька зафіксували 15 переломів, з них 13 вуличних і 2 побутових.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 15 Листопада 2016 11:23
Влада як завжди, готова до зими. Тільки язиком чесати вміють. А це лише перший сніг. Ганьба.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus