USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Близько півсотні волинян приєдналися до велопробігу у Голобах

27 Червня 2016 12:41
Велопробіг за участю і дорослих, і дітей відбувся 26 червня у селищі Голоби, що на Ковельщині. Заїзд рисвятили Дню молоді та Дню Конституції України. Ідея заходу належить Голобській селищній раді. Маршрут проклали у напрямку: Голоби – село Новий Мосир (озеро) – селище Голоби, разом 18 кілометрів.

У велоподорожі стартувало 32 учасники, та в процесі руху до пункту призначення їх назбиралося 47. Приємно вразила малеча, яка минулоріч вирушала на велосипеді з мамою або татом, а нині долала дистанцію самотужки. Милували око й новенькі моделі двоколісного транспорту у голобчан, придбання яких приурочене саме цьому дню.



Новий Мосир – то село, яке віднедавна входить до складу Голобської об’єднаної територіальної громади. Можливо, й тому так радо тут стрічали своїх. Місцевий староста Олександр Вісин разом із помічниками приготували смачнющу уху та «забронювали» привабливі місця біля водойми під берізками.

А куточок і справді мальовничий. Для учасників мандрівки він став гарним відкриттям. Велолюбителі, крім насолоди від улюбленого заняття, мали змогу потеревенити з друзями, позасмагати, зіграти у волейбол, вдосталь поплескатись у воді. У розмовах голобчани порівнювали тутешні краєвиди з іншими, розрекламованими, й дійшли до думки про добрі можливості для зеленого туризму у перспективі.



Другою мандрівкою на роверах мешканці селища підтвердили небайдужість до здорового способу життя та продемонстрували вдалий приклад спільного відпочинку всієї громади.



Альона Гарбарук
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus