USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.76 9.90

Був «хрестоносцем», а став «сєпаром»

26 Серпня 2016 11:12
Відразу троє колишніх гравців луцької «Волині» минулого тижня знайшли нові клуби, в яких продовжать кар’єру.

Найдивнішим шляхом пішов Олег Гуменюк. 33-річний хавбек поїхав догравати у Крим, де став футболістом тамтешньої Прем’єр-ліги. Гума гратиме у сімферопольській «ТСК-Таврії». Цим футболіст фактично закрив для себе дорогу в український футбол чи то в іпостасі футболіста, чи тренера. Олег колись тривалий час уже грав за «Таврію», щоправда, українську.

Про це йдеться на сторінках щотижневої газети Волинські Новини (№ 30).

Андрій Богданов поповнив «волинську» колонію донецького «Олімпіка», який базується у Києві. Опорний півзахисник улітку шукав собі щастя в Данії, але повернувся до Луцька, де не знайшов спільної мови з Віталієм Кварцяним і, зігравши тільки один матч у Дніпрі, пішов з клубу. Як виявилося, в «Олімпік». У ньому, крім Богданова, гратимуть колишні «хрес­тоносці» Парцванія, Гошкодеря і Нємчанінов. Найближчим часом Богданов може завітати до Луцька – на гру в Кубку України, у якому жереб звів «Волинь» та «Олімпік» (21 вересня).
Неоднозначно можуть сприйняти у Луцьку й підписання контракту екс-нападника «Волині» Дмитра Козьбана з рівненським «Вересом». 27-річний нападник підписав із народним клубом однорічний контракт. Козьбан три роки захищав кольори «Волині», але від початку серпня футболіст перебував у статусі вільного агента. У соцмережах Дмитро пояснив свій вибір нового клубу тим, що його у Рівне запросив головний тренер «Вереса» Володимир Мазяр, а Західна Україна йому завжди подобалася, бо тут живуть хороші й добрі люди.
Юрій Конкевич

Луцьк-Сімферополь-Київ-Рівне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Юр Показати IP 26 Серпня 2016 12:50
Автор уже геть перегнув із заголовком. Загрався

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus