USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Лучанки демонструють результати схуднення за «8 тижнів»

15 Жовтня 2016 15:50
Позбутися зайвої ваги – мрія кожної жінки, яка страждає надлишковою вагою. А от як мрію перетворити на ціль, а ціль – на результат, знає фітнес-тренер Олена Чирук. Вона першою у Луцьку запустила успішний проект для жінок «Здорове схуднення за 8 тижнів». Вже за рік роботи проекту тренер допомогла повернути стрункість майже півсотні лучанкам.

Керівник проекту та фітнес-тренер Олена розвінчує усі «таємниці швидкої втрати зайвої ваги» і доводить, що в схудненні немає секрету. Здорове харчування і регулярні фізичні заняття – усім відомі істини. Однак будь-які зміни у тілі починаються зі змін у свідомості. Саме тому учасниць свого проекту Олена навчає новому способу життя і надихає власним прикладом.

Свого часу, після вагітності Олена також позбувалася зайвої ваги, тому з власного досвіду знає усі складності, які доводиться долати на шляху до стрункості.
Програма «Здорове схуднення за 8 тижнів», - це унікальний комплекс, який складається з поєднання спеціальної системи тренувань, а також впровадження принципів здорового харчування – раз і на завжди. Головна ціль - схуднути на 10 кілограмів уже за два місяці. А також збільшити витривалість та підтягнути усі групи м’язів.

Чудес не буває

Керівник проекту та фітнес-тренер Олена переконана, що, якщо Ви записались на програму схуднення, це не означає, що ви купили собі гарантований результат. Почати треба з переусвідомлення власного способу життя, а потім правильно харчуватись і багато тренуватись.

«Дива тут немає. Тіло – це як будинок все життя, тому про нього потрібно дбати як зовні, так і з середини, а головне – постійно», - зауважує Олена.

Програма групова, а підхід індивідуальний

Група проекту «8 тижнів» складається з 10 чоловік. Тренування відбуваються п’ять разів на тиждень. Унікальність програми тренувань в тому, що силові вправи в тренажерному залі чергуються з груповими кардіо-тренуваннями. Таким чином, всі групи м’язів отримують почергові навантаження та мають змогу відпочити, що необхідно для досягнення якісного результату.

А от програма харчування прописується дієтологом на кожен день протягом двох місяців.

Важливий момент в процесі - це цілодобова підтримка тренера та інших учасників проекту. Тренер щоденно контролює та корегує раціон учасників програми. Як розповідає Олена, це особливо важливо в перші два тижні. «Трапляється, що дівчата телефонують, стоячи перед холодильником опівночі, і треба переконати її взяти тільки кефір», – ділиться досвідом тренер.
Між тим, учасники проекту, спілкуючись між собою в соціальній мережі та на групових заняттях, мають можливість ділитися власними рецептами корисної їжі та витримки.

Не порівнюйте себе з іншими, порівнюйте себе сьогодні і себе вчора

Учасниці проекту в один голос кажуть, що без свого чудо-тренера ніколи б не досягли таких вражаючих результатів.

Руслана, 37 років. За два місяці схудла на 14 кілограмів.
«Я дуже мріяла схуднути, але ходила на тренування без тренера і ніяк не могла сама себе дисциплінувати. Після того, як потрапила в проект «Здорове схуднення на 8 тижнів», зрозуміла свої помилки і вдалося скинути 13 кілограмів. Після закінчення проекту я продовжила заняття, аби тримати себе у формі», - розповідає Руслана.

Тетяна, 39 років. За два місяці схудла на 10 кілограмів.
«Після другої вагітності у мене відбувся гормональний збій і я ніяк не могла дати раду зайвим кілограмам. В останній рік, на піку збільшення ваги, я вже уникала фотографуватися. А після проекту повернула собі самооцінку та любов до взуття «на шпильці». Тепер на мене більше звертають увагу перехожі, а сама почуваюсь впевненою та красивою», - ділиться враженнями від результату Тетяна.

Оксана, 28 років. За два місяці дівчина схудла на 9 кілограмів.
«Мої проблеми з зайвою вагою почалися після народження дитини. Моя ціль була повернутися до тієї ваги, яка була до народження сина. Перші результати я побачила, коли почала застібувати на собі свої улюблені речі, які носила до пологів.

А зараз, коли я повернула собі стрункість, у нас із чоловіком значно покращилися стосунки, а мій синочок на прогулянці каже мені: «Мама, яка ти в нас гарна». І це для мене найкраща мотивація не зупинятись на досягнутому і продовжувати займатись», - розповідає свою історію схуднення Оксана.

Аби дієта не була прісною

Проблема будь-якої дієти, це перш за все, одноманітність. Щоб не тягнуло на «гріх перед фігурою» в бік кіоска з шаурмою, тренер Олена розробила для учасниць свого проекту цілу програму пристосування до здорової їжі. Так, жінки зустрічалися з тренером поза заняттями в кафе здорового харчування, де не лише куштували корисну їжу в різноманітному приготуванні, а й брали участь в майстер-класі з приготування правильної та смачної їжі.
Там учасниці проекту почерпнули для себе нові рецепти дієтичних страв, які у багатьох успішно прижилися за сімейним столом.

Активний відпочинок - частина програми схуднення

Хто сказав, що худнуть лише в спортзалі? Тренер Олена переконана, що свіже повітря та пригодницький настрій тренує не лише тіло, а й загартовує дух. Тому в програмі схуднення за 8 тижнів були тренування на свіжому повітрі, велопрогулянки, сплави на байдарках та поїздки на водойми.
Професіонали сфери краси закріпляють результати

В кінці проекту до образу учасниць докладають руку професіонали сфери краси: консультації з професійними косметологами стосовно догляду, уроки макіяжу від візажистів, підбір стильного нового одягу від відомого українського бренду, та фотосесія у новому образі.
Набір на наступний проект «Здорове схуднення за 8 тижнів» відкрито!

П’ятий проект від Олени Чирук стартує 1 листопада у фітнес-центрі «Спорт Лайн», що по проспекту Волі, 62. Тренер обіцяє додати до нового сезону схуднення ще багато цікавого та корисного. Привідкриваючи завісу, Олена обіцяє мотивувати своїх учасниць цінними подарунками.

«Ми вирішили нагороджувати цінним призом ту учасницю «8 тижнів», яка втратить найбільший відсоток ваги за період проекту. «Зараз це – спортивний велосипед. А в наступному, п’ятому проекті, на який ми вже відкриваємо набір, найстрункіша учасниця поїде на відпочинок», - розповіла Олена.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Колян Показати IP 15 Жовтня 2016 17:25
Нашо ще йти витрачати гроші якщо можна і вдома менше їсти менше болтати по телефонах а займатись собою. І ще одне де в тих дівах є кожен день стільки часу. У вихідні так а от цілий тиждень на роботі. Це ж все платно нащо в теперішні часи гроші витрачати на дурницю. Гарні і пишечки, а то худоба і все, худі теж не усі гарні фігура у худих неважна а от пишечок люблю не дуже жирних а троши пишка от то жінка! Вона і наварить і так далі. А худа вічно недовольна і готувати хто буде в сім"ї і дітям і чоловіку якщо вона тільки кефірчик і салатіки? Так що жінки любіть себе і повними і старшими і молодими о усі ви прекрасна стать
Карина Показати IP 15 Жовтня 2016 17:31
Ой головне душа гарна а не фігура. А можна слідкувати за собою і без тренера головне бажання і бабла не треба тратити бо є інші потреби
Я до Карина Показати IP 15 Жовтня 2016 20:27
100% типова картина: Він: заробляє гроші, сім'я в достатку і т.д.; вона: жре, як свиня і нічого фізично не робить, бо має домогосподарку і няню. Тут ніякий абонент в спортзал не допоможе.
Коля до Я Показати IP 15 Жовтня 2016 23:23
Саме так і замість того щоб слідкувати за собою сидить і висижує мужика в його телефоні ;) є такі
Дарвін Показати IP 15 Жовтня 2016 19:13
Не їште як свині!!! Це ж діти мажорів в основному обжираються, тупіють і рано помирають. Іде природний відбір.
Ната Показати IP 15 Жовтня 2016 20:19
Цирк, на велосипедах всі нормальні, не товсті, а худнуть. Розкажіть результат на 200 кг людині.
Фізіологія Показати IP 15 Жовтня 2016 20:58
Ще через вісім тижнів повернуться до попереднього.Гроші на вітер,ще й мучать сімї,в кого є.
Клас!!! Показати IP 15 Жовтня 2016 20:59
Які ж ви всі злі і заздрісливі! Вони молодці, що вирішили взятись за себе, не здалися і дійшли до кінця!!! А ви поки там коментуєте дивіться самі не пожирійте!
Тетяна Показати IP 15 Жовтня 2016 23:23
Молодці!!! Оці хто говорить, що головне душа, а не фігура ви просто ліниві, бо гарне тіло-це постійна праця над собою та обмеження, в яких немає нічого поганого!
Штефан, Луцьк Показати IP 16 Жовтня 2016 10:09
Ви феноменальні дівчата! Я горжуся Вами. Яка сила волі і терпіння. Ось би й мені так.
мама мія Показати IP 16 Жовтня 2016 11:02
Дівчатам респект і уважуха, а заздронним бабам, що пишуть єрєсть - покажіть д*лю...
Це космос Показати IP 16 Жовтня 2016 23:05
Велика праця'досягнути мети!А особливо коли для цього потрібно переступити через своє Я,і показати силу волі!!!Ви молодці!
Орхідея Показати IP 17 Жовтня 2016 10:00
Є гарний вислів, дівчата. Розумна жінка слідкує за собою, а дурна за чоловіком!!! Слідкуйте за собою і будете щасливі !!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus