USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Майкон ‒ в 5-ці кращих гравців чемпіонату України

5 Травня 2012 11:21
Підбили підсумки референдуму газети «Команда» за визначенням кращого гравця чемпіонату України 2011-2012 років з липня по квітень. Нападник «Волині» Майкон ‒ на 4 місці в загальному заліку.
Про це пише «Gazeta.ua».
Вже кілька років авторитетне видання за підсумками кожного місяця проводить опитування, в якому беруть участь тренери і капітани команд Премʼєр-ліги, а також журналісти, що представляють ті міста, в яких базуються елітні клуби країни. Виняток становлять лише представники «Шахтаря», які вже тривалий час бойкотують опитування «Команди».
За підсумками чергового опитування, у квітні кращим футболістом національної першості став атакуючий півзахисник дніпропетровського «Дніпра» і збірної України Євген Коноплянка, який набрав 16 балів і значно випередив Ярослава Ракицького («Шахтар»), що посів друге місце ‒ 5 балів. Замкнув трійку лідерів ще один представник «гірників» Євген Селезньов (4 бали).
Кращий гравець чемпіонату України за підсумками квітня:
1. Євген Коноплянка («Дніпро») ‒ 16 балів
2. Ярослав Ракицький («Шахтар») ‒ 5
3. Євген Селезньов («Шахтар») ‒4
4. Олександр Ковпак («Таврія»), Антон Шиндер («Таврія») ‒ 3
5. Роман Безус («Ворскла»), Вілліан («Шахтар»), Джордже Лазіч («Металург»), Майкон («Волинь») ‒ 2
Нагадаємо, раніше лауреатами референдуму «Команди» ставали: Олексій Антонов («Дніпро») ‒ липень, Майкон («Волинь») ‒ серпень, Роман Безус («Ворскла») ‒ вересень, Тайсон («Металіст») ‒ жовтень, Андрій Ярмоленко («Динамо») ‒ листопад, Андрій Ярмоленко ‒ лютий-березень
.
Що стосується загального заліку референдуму (липень-квітень), то тут, як і раніше упевнено лідирує півзахисник київського «Динамо» Андрій Ярмоленко.
Кращий гравець чемпіонату України-2011/12 (липень - квітень):
1. Андрій Ярмоленко («Динамо») ‒ 32 бали
2. Роман Безус («Ворскла»), Євген Коноплянка («Дніпро») ‒ 19
3. Клейтон Шавʼєр («Металіст») ‒ 18
4. Майкон («Волинь») ‒ 17
5. Сергій Назаренко («Таврія»), Фернандіньо («Шахтар») ‒ 16
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus