USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині визначали найсильніших каратистів

28 Листопада 2014 08:27
Щорічний Чемпіонат області з кіокушинкайкан відбувся у Луцьку. Прихильників найконтактнішої гілки карате на Волині назбиралося 150 чоловік.

Розіграш нагород проводили у 27 категоріях через те, що змагання не мали чітких вікових меж.

«Незважаючи на те, що участь у турнірі взяло багато новачків, всі спортсмени показали гарну фізичну підготовку та хороші спортивні якості. Кожен намагався достойно проявити себе на татамі», - розповідає Бран Чіф, Шихан Дмитро Волинець (5 дан).

Зазначимо, секції кіокушину функціонують лише в Луцьку та з недавніх пір - у Ковелі.

«Одна справа вивчати техніку, удари, тактику. Зовсім інша – використовувати їх на практиці. Для тренера важливо бачити свого учня не лише під час тренувального процесу, а під час змагального. Тоді видно його психологічну та емоційну підготовку, що не так просто розгледіти на тренуванні, - каже ковельський тренер Василь Шевчук. - Тішить і те, що заходи відбуваються постійно. Це говорить про те, що федерація активно працює та розвивається, кількість учасників постійно збільшується, збільшується і їхній рівень підготовки».

По змаганнях учасники отримали грамоти, кубки, медал А троє досвідчених каратистів Волині – Марія Приходько (2 дан), Ольга Лещук (2 дан) та Василь Шевчук (2 дан) – отримали чорні пояси.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НАЙСИЛЬНІШОЮ КАРАТИСТКОЮ СВІТУ СТАЛА ВОЛИНЯНКА. ВІДЕО

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
каратіст Показати IP 28 Листопада 2014 12:23
Надзвичайно свіжа новина двохтижневої давності. Журналістам респект за оперативність

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus