USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Нововолинськ став «центром» карате в Україні

16 Квітня 2013 08:03
Цими вихідними 13-14 квітня у спорткомплексі «Шахтар» у Нововолинську відбулися всеукраїнські змагання, у яких взяли участь не лише каратисти з України, але й Німеччини.

Про це повідомив організатор турніру президент обласної громадської організації «Федерація «Кіокушин-Кан Карате-до Ренмей» Андрій Фафлей.

Протягом двох днів у місті шахтарів каратисти змагалися на татамі у двох турнірах: відкрита першість України з кіокушин-кан карате в розділі куміте серед дітей 6-7 та 8-9 років на приз нововолинського міського голови, а також відкритий чемпіонат України з кіокушин-кан карате в розділі кумі те серед дітей, юнаків, юніорів та дорослих під патронатом ВГО «Координаційний центр громадської безпеки України».

Загалом участь у змаганнях взяло 242 спортсмени, з Волинської, Львівської, Івано-Франківської, Тернопільської, Закарпатської, Київської, Запорізької, Дніпропетровської областей та Києва. Окрім цього, за медалі боролася збірна команда Німеччини.

За словами організаторів турнірів, керівників ВОГО «Федерація Кіокушин-Кан Карате-до Ренмей» та ВГО «Координаційний центр громадської безпеки України», головна мета змагань, кажуть, - пропаганда здорового способу життя та підняття військового патріотизму по всій Україні.











Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus