USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Шевченко в Луцьку прокоментував матч «Динамо» і «ПСЖ»

19 Вересня 2012 17:24
Футболіст Андрій Шевченко переконаний, що вчорашня гра французького ФК «Парі Сен-Жермен» ‒ найкраща у цьому сезоні, хоча «динамівці», на його думку, гру почали добре.

Про це він заявив під час прес-конференції в Луцьку 19 вересня.

За словами Шевченка, найбільш виразними й вирішальними у грі французів були індивідуальні дії футболістів, а не командна гра. «…Ті індивідуальні футболісти, які грали на футбольному полі, як Ібрагімовіч (Златан Ібрагімовіч, – «ВН»), як і інші, зробили різницю. По командних діях, можна сказати, такої великої різниці не було, а от в індивідуальних діях я її побачив».

Шевченко відзначив, що «Динамо» просто «не змогло реалізувати свій момент», водночас висловив переконання, що ця гра стане хорошим уроком для столичної команди. «Я вірю в те, що «Динамо» зможе вийти з цієї групи, я впевнений, що команда мобілізується, головне, добре готуватися», ‒ додав Шевченко.

Нагадаємо, вчора «Динамо», граючи на виїзді з «ПСЖ», поступилося французам, завершивши поєдинок з рахунком 4:1.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Жатомир Показати IP 20 Вересня 2012 11:47
То что, у команды нет индивидуумов, вроде Ибрагимовича, согласен. А где ж их взять, если олигархи - жлобы, наши Законы для легионеров не подходят, а своих игроков никто не воспитывает, "не выгодно" тем же олигархам.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus