USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку зіграли запеклі футбольні матчі

2 Травня 2014 17:01
Фінішували змагання з футболу серед юних волинських футболістів 2005-2006 років народження.

Ігри завершилися сьогодні, 2 травня. Турнір організувала Федерація футболу Волині спільно з Федерацією футболу міста Луцька з нагоди Дня футболу України, який відзначали 25 квітня.

У турнірі брали участь 19 команд. Чимало з них були з обласного центру, однак значна частина учасників – з районів Волині. Зокрема, приїхали юні футболісти з Турійська, селища Олика Ківерцівського району, Ковеля, Маневич, Нововолинська.


Представник команди школи №12 міста Луцька Алла Бабула розповідає, що змагання були дуже складними. Однак, хоч в турнірі взяли участь чимало команд із спеціалізованих Дитячо-юнацьких спортивних шкіл області, їхня команда також стала одним із призерів.

Сама жінка нині вчитель фізкультури, а раніше професійно грала в гандбол. І не вважає, що спорт, а зокрема футбол – лише чоловіча справа.

Представник Федерації футболу Волині Сергій Скиданюк розповідає, що всі команди були поділені на 4 зони. Відбірні матчі вони зіграли учора, 1 травня. Сьогодні, 2 травня, відбулися фінальні ігри.


Згідно з результатами змагань, місця розподілились наступним чином:

І місце – ДЮФШ «Волинь 2005 р.н.»

ІІ місце – ФК ЗОШ смт. Олика Ківерцівського району.

ІІІ місце – ДЮСШ смт. Турійськ

ІV місце – ДЮСШ № 2 м. Луцьк

V місце – ФК ЗОШ смт. Люблинець Ковельського району

VІ місце – ЗОШ №12 м. Луцьк

Самі ж гравці – змучені, але щасливі. Кажуть, що дуже люблять грати в футбол. А ще, звісно, мріють перемагати не лише в дитячих турнірах, а дорости до справжніх змагань.


Команди-призери нагородили кубками, медалями, вручили набори спортивного інвентарю. Відзначили також кращих гравців команд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus