USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку змагались гімнастки з усієї України

16 Грудня 2016 18:07
На базі спорткомплексу Луцького національного технічного університету відбулася відкрита першість ДЮСШ «Спартак» міста Луцька з художньої гімнастики.

Організаторами змагань були директор та заступник директора обласного спортивного товариства «Спартак» Іван Деєв і Олег Хмурий та тренер відділення художньої гімнастики Наталія Данелюк разом з федерацією гімнастики Волині.

На змагання прибуло 160 учасниць з 10 команд України: два столичні колективи «Liko Грація» та «Центр Десантник», а також команди з Яготина, Обухова, Броварів, Фастова, Рівного, Володимира-Волинського і луцький спортивний клуб «Фаворит» та ДЮСШ «Спартак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ЛУЦЬКИХ ПРИНЦЕС – ДВА «ЗОЛОТА»

Гімнастки змагались віком від 4 до 12 років у вправах без предмету та з предметами (скакалкою, обручем, м’ячем, булавами та стрічкою).

Головним суддею змагань була суддя національної категорії Наталія Данелюк, а в контроль журі очолювала голова Федерації гімнастики Волині, суддя національної категорії Тетяна Фігель.

Луцьких гімнасток до змагань готували молоді тренери: Сніжана Матвєй, Яна Мельник, з Польщі спеціально приїхала вихованка клубу Христина Портечко, а з Києва Ірина Міндюк.

Змагання відбулися на високому рівні завдяки величезній допомозі батьківського колективу та вихованок тренера Наталії Данелюк, які самі виготовляли новорічні прикраси та ними оформляли спортивний зал та фотозону. «Без Вас, шановні батьки, ці змагання не відбулися б. Низький вам уклін. Гарними виступами гімнасток нашої команди я завдячую нашому тренерському колективу», - подякувала за допомогу Наталії Данелюк.



У кожній віковій категорії суддівська колегія визначала призерів та переможців. Усі номінанти нагороджувались медалями, статуетками та подарунками. Окремі учасниці були нагородженні гімнастичними предметами від спонсорів.



«Велика подяка за надання чудового приміщення для проведення змагань ректору Луцького Національного Технічного університету Петру Савчуку та директору спорткомплексу ЛНТУ Володимиру Горошку. Учасниці мали змогу розминатись в теплому затишному гімнастичному залі, а виступали у просторому ігровому залі. Не зважаючи на те, що змагання проходили в неділю, керівники закладу потурбувались, щоб працював і гардероб, і буфет, і прибиральниці, які слідкували за чистотою спорткомплексу», - розповіла Данелюк.

ЧИТАЙТЕ ЩЕ: ЛУЦЬКІ ГІМНАСТКИ ПРИВЕЗЛИ З КИЄВА ШІСТНАДЦЯТЬ НАГОРОД
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
художній гімнаст Показати IP 16 Грудня 2016 18:44
вітаю! а горошко інтератлетику продав і став директором політеха?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus