USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Світязі відбувся чемпіонат з пляжного футболу

27 Липня 2016 08:33
Чемпіонат Волині з пляжного футболу сезону 2016 року відбувся 22-24 липня у селі Світязь Шацького району. Організаторами змагань стали Асоціація пляжного футболу Волині та Федерація футболу Шацького району.

В змаганнях взяли участь 7 команд, які в одноколовому турнірі боролися за звання найсильнішої команди Волинської області у футболі на піску.

Три дні змагання тримали у напрузі прихильників гри.

Перед останнім туром 4 команди претендували на місця у трійці призерів.

В першій грі заключного туру господарі змагань команда «Nester-House» (Світязь) впевнено та результативно перемогла «Бренд Груп» з Луцька – 9:3, гарантувавши собі медалі Чемпіонату. «Волиньагротех» в луцькому дербі з «Динамо» менш переконливо, але також переміг – 4:2 та з нетерпінням очікував останню гру, в якій зійшлись ФК «Шацьк» та «Вотранс» (Луцьк). У випадку перемоги представники обласного центру здобували золоті нагороди.

Та футболісти ФК «Шацьк» були іншої думки. Шачани за підтримки місцевих вболівальників та гравців «Волиньагротеху» (у випадку перемоги «Шацька» саме агротехи ставали чемпіонами) здобули перемогу у напруженій грі – 3:2 та срібні медалі змагань. «Волиньагротех» - на першому місці, в «Nester-House» - бронзові медалі.

По закінченню змагань відбулось нагородження, на якому переможці та призери отримали кубки, грамоти та медалі. Також були відзначені кращі футболісти у номінаціях:

Кращий бомбардир – Олександр Ягодинець («Nester-House») – 17 голів

Кращий воротар – Василь Ярошик («Волиньагротех»)

Кращий гравець – Василь Лавренюк («Шацьк»)

До слова, наступні змагання, а саме «Кубок Світязя-2016» відбудуться 6-7 серпня у селі Світязь.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Я Показати IP 27 Липня 2016 21:35
Волиньагротех МОЛОДЦІ!!Вітаємо!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus