USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку побували «герої України» боксери-олімпійці. ФОТО

17 Жовтня 2012 14:20
Українські боксери, призери Олімпіади в Лондоні, Василь Ломаченко, Тарас Шелестюк та Олександр Гвоздик завітали до Луцька, щоб зустрітися з місцевою молоддю.

Зустріч відбулася 17 жовтня у спортивному комплексі обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою.

Знаменитих спортсменів вітали народними танцями та бойовим гопаком, який демонстрували вихованці Школи козацького гарту.

Опісля виступали дітлахи з боксерського клубу «Золота рукавичка».

У вітальному слові Олександр Гвоздик подякував дітям за виступи, а юним боксерам побажав вчитися захищатися, бо не лише атака вирішує результат поєдинку.

До слова, олімпійці їздять Україною з метою популяризації спорту загалом і боксу зокрема. На жаль, не всі учасники Олімпіади приїхали до Луцька. Олександр Усік та Денис Берінчик не зуміли приїхати до столиці Волині.

Також під час зустрічі гостей не один раз називали «героями України», бо їхні здобутки на лондонській Олімпіаді - найкращі за весь час незалежності України.

Нагадаємо, вони привезли з Лондона дві золоті медалі, одне «срібло» та дві «бронзи».


















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus