USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Майкона — одна брехня, — віце-президент «Волині»

10 Липня 2012 13:29
Бразильський нападник ФК «Волинь» Майкон Олівейра, який підписав попередній контракт з донецьким «Шахтарем», ставиться безвідповідально до трудових угод. А з агентами футболіста важко працювати.

Про це 10 липня під час прес-конференції заявив віце-президент «Волині» Юрій Савчук.

З його слів, футболіст ставився безвідповідально до угод, які підписав з «Волинню». «У Майкона протягом року - тільки одна брехня. Нам ніяк не вдавалося дійти до згоди», - додав посадовець.

Також він нарікав на роботу агентів нападника. Мовляв, тривалий час представники Майкона не зустрічалися з керівництвом клубу. «Ми місяцями чекали його агентів. Один, другий, третій. Вони летять, але їх нема», - промовив Савчук.

Окрім цього віце-президент назвав розмови про Майкона і його стосунки з «Волинню» неприємними.
Натомість головний тренер команди Анатолій Демяненко нагадав, що нападник порушив трудову угоди з клубом, коли запізнився на міжсезонні тренувальні збори. «За що його оштрафували», - додав він.

Нагадаємо, наприкінці травня «Волинь» заявила, що Майкон продовжив контракт з клубом ще на два роки. Проте сам гравець на наступний день зазначив, що нічого не підписував і пригрозив луцькому клубу судовими розглядами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus