USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Віце-президент «Волині» сказав, чому змінили Кварцяного

7 Лютого 2012 16:13
Будь-які ротації та зміни у ФК «Волинь» потрібні для подальшого розвитку команди. Зокрема і зміна попереднього тренера Віталія Кварцяного на Анатолія Дем’яненка.

Про це в інтерв’ю журналу «FreeTime» розповів віце-президент ФК «Волинь» Юрій Савчук.

На запитання, чи не страшно бізнесмену брати величезну відповідальність за суттєві зміни у діяльності футбольного клубу «Волинь», Савчук відповідає ствердно.

«Якщо ви про зміну тренера, то це було рішення акціонерів клубу, нічого тут страшного не відбулось, це звичайна практика для європейських команд», - коментує Юрій Савчук.

«Ніхто не забуває про заслуги Віталія Кварцяного у волинському футболі, але ротації і зміни необхідні для розвитку», - додав президент ФК «Волинь».

Щодо відповідальності, яку бізнесмен несе перед командою, Савчук відповідає переконливо. «Я усвідомлюю всю відповідальність, яка лежить зараз на мені, але усі мої рішення базуються на досвіді і знаннях, тому страху немає місця – треба працювати», - запевнив Юрій Савчук.

Нагадаємо, екс-головного тренера «Волині» Віталія Кварцяного 26 грудня відправили у відставку. Згодом 9 січня журналістам представили нового наставника «хрестоносців» – Анатолія Дем’яненка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
тиць-здиць Показати IP 7 Лютого 2012 19:38
Смішний цей Савчук-коментатор, їй-богу смішний. Хто такий в футболі Сава і хто Кварцяний...
Андрій Показати IP 8 Лютого 2012 12:31
А до чого туту футбол власне, пане тиць-здиць. Кварц - це футбол? Ви помиляєтесь - КВАРЦ це шоумен. А щодо САвчука, то побачимо, курчат рахують в осени.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus