USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

«Волинь» зіграла з білорусами: «сухо» і без креативу. ФОТО

13 Жовтня 2013 09:50
Перший спаринг під час жовтневої перерви у чемпіонаті луцька «Волинь» провела на стадіоні «Підшипник» із брестським «Динамо».

Востаннє суперники грали між собою рівно рік тому – 13 жовтня 2012 року. У Бресті волиняни виграли 1:0 – чудовим голом тоді відзначився Олег Герасимюк. Йому вдався обвідний удар у дев`ятку. Нині команда з Бреста веде бій у чемпіонаті Білорусі за право залишитися в елітному дивізіоні.

У «Волині» були відсутні «збірники». Ванче Шиков позавчора разом із македонцями програв Уельсу 0:1 на виїзді, Дмитро Задерецький зіграв у складі збірної України U-20 проти дубля «Таврії» (3:0), а Віталій Приндета готується до матчу української «молодіжки» проти латишів, - повідомили у прес-службі лучан.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «ВОЛИНЬ» ДВІЧІ ЗІГРАЄ ІЗ БІЛОРУСЬКИМ «ДИНАМО» В ЛУЦЬКУ

Отож, стартовий склад «Волині» був таким: Літовченко – Сімінін, Масло, Матуку, Шіш – Парцванія, Матей – Шумахер, Бікфалві, Бабатунде – Гравець на перегляді.

Команди почали у дуже хорошому темпі, намагаючись відповідати атакою на атакою. Хоча, правду кажучи, господарі мусили б вирішувати долю результату гри саме на старті матчу. Занадто багато свободи давали оборонці з Бреста атакуючій групі «Волині».

Так, наприклад, Міхаеля Бабатунде вивели на чистий м'яч на лінії штрафного, але нігерієць із 16 метрів вдарив «по горобцям». Шумахер з меж штрафного бив в дотик і «на техніку», але неточно.

Потім Парцванія закінчував класну багатоходівку ударом у дальній нижній кут, але кіпер дістав м’яча. Кутовий закінчився дуже небезпечним ударом Матуку, який перевисів опонента у повітрі, але вдарив вище воріт.

Далі була десятихвилинка Бікфалві. Він тричі поспіль пробивав із середньої відстані. Останній гострий момент у першому таймі створив Бабатунде, який на клаптику поля обіграв двох білорусів, продерся до лицьової, але його простріл на 11 метрів блокували.

Утім, згодом м`яч перестав триматися в ногах «хрестоносців», у господарів побільшало невимушених втрат. Відповідно, кількість небезпечних моментів зменшилася.

У ці хвилини найреальнішу нагоду для білорусів втратив Олександр Перепечко. Його хорошим розрізним пасом вивели на Літовченка, але і удар в білоруса не вийшов, адже Ян Масло «висів» на ньому. М`яча зафіксував кіпер «Волині».

На другий тайм у «Волині» вийшли: Шеліхов - Годований, Матуку, Парцванія, Нємчанінов - Гошкодеря, Скоба - Рамон, Хомченко, Козьбан і гравець на перегляді.

Знову активніше почали господарі. Рамон з 15 метрів лівою «заряджав» у ближній кут, але кіпер «Динамо» потягнув удар на кутовий, Мемешев відважився на удар з гострого кута з 14 метрів, але м`яч пролетів на метр вище поперечини. Нємчанінов з Козьбаном перепасувалися на підступах до штрафного й захисник лучан цілив у дальній кут - воротар на місці.

Але на цьому сумбур переграв на полі креатив й аж до кінця гри небезпечних моментів господарі не створили. У гостей запам’ятався японський легіонер Сато, який раз-по-раз намагався загострювати гру.

«Волинь» прокинулася в останні 5 хвилин гри. Козьбан вистрілив з 25 метрів у дальній кут. Кіпер з великими труднощами перевів м`яча на кутовий. Мемешев отримав пас-парашут і бив в дотик, але м`яч пролетів повз ворота. Матей класно прибрав на замаху двох суперників, пробив, але кіпер зреагував.

Як результат – «сухий» результат 0:0. У понеділок суперники зустрінуться о 12.00 в Луцьку ще раз.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ги Показати IP 13 Жовтня 2013 17:53
креатив волиняни вночі напередодні залишили в нічному клубі на пр. Волі. Там сухо не було)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus