USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

«Волиньбаскет» – за крок до чемпіонства

13 Квітня 2012 17:24
Здобувши одну перемогу в двобої з запорізьким «Авіастаром», БК «Волиньбаскет» очолив турнірну таблицю чемпіонату України з баскетболу серед чоловічих команд Вищої ліги.
Матчі чергового туру відбулися 12 та 13 квітня в Запоріжжі.
Перший поєдинок завершився на користь лучан – 73:85. Протягом поєдинку жодна з команд не могла домогтися переваги. Першу та третю чверть з різницею у 3 очки виграли господарі, а другу – гості.
Зрештою вирішальним став останній період гри – 11:20 на користь лучан. Варто відзначити, що найкращим гравцем «Волиньбаскету» став Богдан Каребін, який закинув 29 очок та здійснив 9 підбирань.
У наступному матчі господарі поквиталися з гостями. Гравці «Авіастару» віддали лучанам лише останню чверть, у решті – вони випереджали суперника на 5-11 очок.
Фінальна сирена зафіксувала перемогу команди з Запоріжжя – 100:81.
Найкращим у складі волинян знову був Богдан Каребін. На його рахунку – 26 очок та 10 підбирань.
Тож «Волиньбаскет» вийшов на перше місце в турнірній таблиці та готується до останніх двох матчів чемпіонату – проти кременчуцького «Кременя».
Наразі ситуація в турнірній таблиці така:
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus