USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Волинська сила» запрошує на традиційну «Новорічну зарубу»

25 Грудня 2016 09:00
Цілий рік команда волинських пауерліфтерів бореться з суперниками на всеукраїнських та міжнародних помостах, а перед Новим роком спортсмени традиційно «виясняють відносини» між собою в абсолютній першості.

Відтак, у неділю, 25 грудня, в ТЦ «Порт сіті» у фітнес-центрі «Інтер Атлетика» відбудеться традиційна «Новорічна заруба» команди «Volyn strength» у становій тязі. Початок програми о 15:00, вхід вільний.

ЧИТАТИ ЩЕ: ПАУЕРЛІФТИНГ: СИЛА ВОЛИНІ В ЖІНОЧИХ РУКАХ


Після змагань відбудеться семінар з пауерліфтингу, який проведе тренер команди "Volyn strength", Заслужений тренер України Олег Хом’як.

«Ці змагання будуть цікаві своїм неофіційним статусом. Відповідно, атмосфера і бойовий дух команди будуть на висоті! Ми влаштуємо шоу. На семінарі буде техніка виконання станової тяги, та питання пауерліфтингу вцілому. Обіцяю відповісти на всі запитання. Заради популяризації свого улюбленого пауерліфтингу я готовий на все», - запевнив Олег Хом’як.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus