USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинські гандболісти допомогли національній збірній

6 Вересня 2016 22:20
Українські юніори на чемпіонаті Європи з гандболу в Болгарії (U-18, Дивізіон 2) посіли підсумкове шосте місце. До слова, вперше у якості помічника тренера національної збірної виступив волинський спеціаліст Ростислав Ланевич.

«Це був мій перший чемпіонат Європи з гандболу класичного (з пляжною гандбольною дружиною Ростислав Ланевич неодноразово показував високі результати на європейській арені, - ВН). Оскільки це перший чемпіонат, то залишилося дуже багато вражень від організації. Дуже емоційний вийшов чемпіонат. Маю надію, що він не стане останнім», - розповів Ланевич.


У складі юніорської збірної також виступили двоє лучан – Богдан Вічелковський та Владислав Паровінчак. Тренер дав хорошу оцінку грі своїх вихованців.

«Влад Паровінчак зіграв всі матчі, а в останній грі його вибрали найкращим гравцем у складі збірної команди України. Богдан Вічелковський трошки менше зіграв через незначне пошкодження. Він мало провів ігрового часу, але своїх декілька м’ячів він забив. Можливо, трішки не поталанило чи наполегливості не вистачило. Але ми були там, ми зіграли», - пояснив тренер.

Отже, в матчі за 5/6 позиції підопічні В’ячеслава Дідушенка та Ростислава Ланевича зустрічались з Фінляндією. Основний час завершився нічиєю 27:27, а в серії семиметрових виграли фіни. Підсумковий рахунок - 33:32.

Результати матчів збірної України у групі:

Україна – Косово 22:11

Україна – Кіпр 37:18

Україна – Македонія 27:28

Україна – Угорщина 25:25

Україна – Вірменія 33:15
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
52 Показати IP 7 Вересня 2016 08:15
Ростиславе, удачі в майбутніх поєдинках. Ланевич - один з найкращих волинських тренерів в ігрових видах спорту.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus