USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинські веслувальники повернулись з Німеччини

26 Травня 2015 18:44
У Німецькому Дуйсбурзі завершився другий етап Кубка світу з веслування на байдарках і каное. Українці завоювали три медалі - дві срібні та одну бронзову.

Ковельчани майстри спорту України міжнародного класу Юрій Вандюк та Андрій Рибачок виступали в каное-двійці на двох дистанціях, але в призи не потрапили.

На дистанції С-2 200 метрів волиняни були сьомими. Їхній час – 40,477 секунди. Тут першим прийшов білоруський дует Гліба Саладухи та Дениса Махлая – 38,098 секунди.

На кілометрівці вихованці Волинської обласної школи вищої спортивної майстерності фінішували дев’ятими за 4 хвилини 11,799 секунди. Першими на цій дистанції були німці Петер Кретчмер та Міхаель Мюллер – 3 хвилини 37,037 секунди.

«Змагання були дуже високого рівня. Було багато представників зі всього світу. Я вважаю наш виступ незадовільним. Але це зараз наш реальний рівень готовності, - розповідає Юрій Вандюк. - Є нюанси у веслуванні. Потрібно відкоригувати техніку».

Зараз спортсмени в Обухові готуються до Чемпіонату України, який є відбірковим на Чемпіонат світу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus