USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Ми, хлопці з Бандерштату». ФОТОРЕПОРТАЖ

8 Серпня 2016 22:10
«То ми – хлопці з Бандерштату, ходимо до церкви, шануємо батьків. Ніхто та’як ми не вміє фест гуляти. Поки сурми не заграли, барабан не забив…», - саме такими словами починається пісня культового українського рок-гурту «Брати Гадюкіни», який 5 серня 2016 року виступив і в обласному центрі Волині вперше за останні десять років. Подейкують, що саме ця пісня дала назву однойменному фестивалю у Луцьку.

ЧИТАТИ ЩЕ: «ВІДЧАЙ – ЦЕ ВЕЛИКИЙ ГРІХ, НАВІТЬ У ЧАСИ ВІЙНИ», - БРАТИ ГАДЮКІНИ

Так чи інакше, а представників сильної половини людства на Бандерштаті-2016 й справді було багато. Різного віку, з коротким волоссям, хвацьким оселедцем чи довгою гривою, зовсім юні й уже сивочолі, українські чоловіки не втрачають «марки» і запалюють на повну.

Інформаційне агентство Волинські Новини не могло оминути увагою не лише файних панянок Бандерштату-2016, а й справжніх козаків та легенів.

Тож, до уваги справжніх естеток, пропонуємо фотопідбірку і представників сильної статі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анатоль_ Показати IP 8 Серпня 2016 22:32
Я також, хоча і старий дід, але хлопець хоч куди! Дуже гарно зробили в Луцьку!
Оля Показати IP 9 Серпня 2016 09:06
Які патріоти.всі напевне вчора з АТО прийшли

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus