USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

Українська родина – найбільша цінність нації. ФОТОРЕПОРТАЖ

24 Серпня 2016 20:58
Здавна відомо, що родина — то невичерпне джерело наснаги, любові та батьківських обов'язків. Кожна сім'я докладає зусиль, аби не всохло родове дерево, бо «Без роду немає народу».

Сьогодні, у День Незалежності України, святково вбрані луцькі родини вийшли у центр міста. Складно навіть уявити своє життя без сім'ї. Як кажуть у народі, спочатку центром Всесвіту для нас стають батьки, а потім - і власна родина.

Тож, до уваги читачів Інформаційного агентства Волинські Новини підбірка світлин лучан та їхніх родин – великих та маленьких, старшого віку та зовсім юних, однак, по-своєму щасливих.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Машка сирота Показати IP 24 Серпня 2016 21:52
А ті в кого немає сімї що не люди? А скільки зрадників у сімях живе до мене підморгували і підморгують мають і жінку і дітей і теж так виходять на прогулянку але обман в сімї, скільки матерів одиночок і так далі не треба так вже показувати такі сімї в більшості багачів
Світлана до Машка сирота Показати IP 24 Серпня 2016 23:07
На фото щасливі сім'ї, усміхнені люди. Вони вийшли святково одягнені і радіють життю. Чи їм у підвалах ховатись? А нещасні сидять вдома і в коментах плачуться.Про зрадників у сім'ях не тут мова. Живи в позитиві!
Людмила до Машка сирота Показати IP 25 Серпня 2016 00:46
Машка, яка ж ти сирота, коли тобі підморгували і підморгують? Можливо якесь інше слово тобі підходить?
Василь Показати IP 25 Серпня 2016 03:53
Доволі дивний заголовок. Я щось не чув щоб не те що горлали, а навіть пошепки ніхто не казав що сім'я понад усе, особливо останнім часом. Але ж ми ще не в Євросоюзі, де так вважають. Можливо скоро і в нас почнуть так думати і поліпшать рівень життя сімей і тих кому не повезло мати сім'ю.
Мудрості українцям Показати IP 25 Серпня 2016 12:54
бажаю... Любімо Україну-неньку і українець українця !!! Любіть один одного !!! Ми ж люди, чи нелюди ?! Добро і правда переможе ! Будьмо ми, українці, співчутливими, милосердними , культурними і все у нас буде добре !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus