USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Наступного року усі українські потяги будуть з кондиціонерами

7 Вересня 2010 18:13
До наступного літа усі українські потяги будуть обладнані кондиціонерами. Про це повідомив генеральний директор Державної адміністрації залізничного транспорту України Михайло Костюк.
Через спекотливе літо цього року бригади колійників, локомотивні бригади, бригади провідників працювали в надзвичайно тяжких умовах, зазначив Костюк. Уже цього року, обіцяє він, буде переглянутий технічний стан парку вагонів. Особлива увага приділятиметься питанню температурного режиму, пише «Главред» , посилаючись на прес-службу «Укрзалізниці».
«З 7,2 тис. вагонів лише 2,2 тис. обладнані системою кондиціонування повітря. Тому ми шукаємо варіант швидкого й економічно вигідного переобладнання вагонів», – наголосив чиновник.
«Укрзалізниця» переглядає фінансові плани, ми робимо акценти на економічно вигідні проекти, розцінюємо міжрегіональне пасажирське сполучення як потенційно прибутковий проект і вкладатимемо кошти в модернізацію вагонів», – заявив Костюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Пасажир Показати IP 7 Вересня 2010 22:03
які або не працюватимуть, або дутимуть гарячим повітрям. Знаєм, блін
Лучанка Показати IP 8 Вересня 2010 08:41
Мені здається уркаїнцям варто навчитися мислити позитивно, Чому наше мислення іде в протилежному напрямку нашим бажанням. Через те і так живемо. А я вірю, що кондиціонери будуть в робочому стані і ми зможемо комфортно їздити своєю рідною країною.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus