USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Луцький діджей в Ізраїлі - на проукраїнській акції

20 Вересня 2014 17:14
Луцький діджей та радіоведучий Максим Фраєрман, більш відомий як Dj Max Freeman, який вже декілька років проживає в Ізраїлі, став учасником масової акції на підтримку України, що відбувалася під стінами посольства США в Тель-Авіві.

Ініціатором акції стали активісти Фейсбук-спільноти «Israel supports Ukraine», які окрім іншого займаються збором коштів та речей на потреби української армії. Паралельно одна одній відбувалось дві акції – одна в Тель-Авіві, а друга в північній столиці Ізраїлю – Хайфі. Як розповів у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини Макс Фрімен, таким чином ізраїльтяни хотіли висловити Україні свою солідарність і підтримку, а також привернути увагу міжнародної спільноти до «українського питання». З його слів, акції не випадково відбувались навпроти американського посольства, а плакати, в основному, були на англійській мові.

Акція в підтримку України під посольством США в Ізраїлі привернула чималу увагу місцевих та світових ЗМІ.
А його пост у Фейсбуці з відео із акції стало по-справжньому вірусним – за короткий час його поширили більше 8 тисяч осіб.



Макс Фрімен зауважив, що акція привернула чималу увагу місцевих мешканців:

«Багато хто підходив, цікавився. Хтось просто посміхався, деякі водії, які проїжджали поруч, сигналили».
Попри це, були і спроби провокацій. Зокрема, до учасників дійства підходила група молодиків з російським прапором. Проте, організатори звернулися за допомогою до поліції, після чого місцеві правоохоронці локалізували можливий конфлікт.

Максим зауважує, що більшість російськомовних ЗМІ в Ізраїлі все-ж мають проросійську позицію. Зі слів луцького діджея і радіоведучого, місцеві мешканці на події в Україні реагують по-різному. В той час, коли одні вважають що Путін – це зло, інші стрведжують, що він вміє вирішувати проблеми силовим шляхом. Проте, вистачає й таких, хто висловлюють ці думки одночасно.

Наостанок Макс Фрімен зауважив, що місцеві підтримують Україну і всіляко допомагають їй:

«Привіт улюбленому місту, і тримайтесь! Ми допомагаємо в міру можливостей. Багато з тих, хто стояв у живому ланцюгу, жертвують кошти на потреби української армії».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus