USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку меценати подарують свято для 50 діток бійців АТО

3 Грудня 2015 15:47
Для 50 діток воїнів АТО організують 16 грудня у Луцьку передноворічне свято у рамках благодійного проекту «Меценати для солдата».

Про це пишуть у мережі Фейсбук волонтери.

«У підтримку щорічної благодійної акції, що відбувається в передноворічні свята (до дня Святого Миколая) в рамках проекту Мeцeнaти для сoлдaтa, наші партнери та друзі Волинська обласна бібліотека для юнацтва (координатор - Люба Фрадинська) з ТМ Дмитрук та творча студія Творча STUDION.Zh., проводитимуть 50-ом дітям (від 4 років і більше) наших бійців подарункову програму з цікавим дозвіллям під назвою «Чудотворний Миколай, ти усіх оберігай!!!» Акція відбудеться 16 грудня о 15 годині за адресою: Луцьк, проспект Волі, 2.

У програмі - вистава від Творчої студії STUDION.Zh NataliZuravlova і її обдарованих діток, а також подарунки для дітей наших захисників», - пишуть волонтери.

Організатори заходу просять записувати дітей бійців АТО із зазначенням віку, адже хочуть для максимально більшої кількості малечі зробити свято. Єдиний виняток - дітки з критичної групи, яким потрібна більша опіка.

В цілому, до участі в святі запрошують діток загиблих бійців, а також долучають малят зниклих безвісти наших бійців і тих героїв, які й досі перебувають у полоні, - йдеться у повідомленні.

«PS: Маємо надію, що невдовзі й інші заклади приєднаються до волонтерського руху, беручи гарний приклад з наших патріотів-однодумців. Нагадуємо, що безготівковий проект «Меценати для солдата» – це контакт між меценатом та бійцями для моральної та фінансової підтримки останніх у тилу. Ми цінуємо будь-яку допомогу і сприяння для бійців у цей складний для України історичний момент, з мінімальними втратами у бізнесі та вашого часу. Координатори завжди до диспозиції, зв’яжіться з нами за телефоном: 050-973-44-84. Для зручності – меценати самі можуть написати про свої послуги в групі МдС у Фейсбуці. Також запрошуємо до співпраці волонтерів», - пишуть представники групи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus