USD 39.80 40.20
  • USD 39.80 40.20
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.86 10.00

Волинь провела в останню путь сапера Олексія Ярмолюка

21 Серпня 2015 13:50
Життя ще одного волинянина забрала неоголошена війна на сході країни. У селі Боровичі Маневицького району провели в останню путь учасника АТО Олексія Ярмолюка. 30 липня сапер отримав важкі поранення під Маріуполем. Лікувався у госпіталях Дніпропетровська і Києва. 18 серпня серце 27-річного волинянина зупинилося. Про це інформує ВОДТРК.

Загиблий Олексій Ярмолюк після школи служив строкову у Президентському полку, у саперному взводі. Згодом, працював дільничним інспектором міліції у рідному селі. Звільнившись із органів поїхав на заробітки до столиці. А повернувшись, одружився і привів у дім молоду дружину. 4 лютого був мобілізований. Служив у 184 навчальному центрі, 14 окремій механізованій бригаді. Згодом - у складі батальйону тактичної групи потрапив під Маріуполь.



“31 липня 2015 року під час виконання бойового завдання Олексій отримав важке поранення, підірвався на міні. Потрапив у госпіталь спочатку в Миколаїв, після цього перевезли в Дніпропетровськ, а потім у військовий госпіталь Києва“, – розповів заступник військового комісара Маневицько-Любешівського ОРВК Геннадій Борисюк.

“Особливо тяжко були поранені нижні кінцівки. Стегнова кістка лівої і правої ноги. І крім того, передпліччя правої руки. Він втратив велику кількість крові. Ускладнення було в тому, що серце тяжко працювало і нирки відмовили, але останнім часом стан був кращий і були перспективи, що він буде жити“, – доповнила Боровичівський сільський голова Тамара Мандзюк.

Однак доля виявилася невблаганна. Труну з тілом Олексія Ярмолюка пронесли вулицями його рідного села під траурні мелодії духового оркестру Маневицького районного будинку культури. Попрощатися з Героєм прийшли не лише жителі села, але й сусідніх населених пунктів, представники районної влади.

Хлопець з гарним почуттям гумору, добре вчився у школі, любив спорт – так відгукнулася про свого учня класний керівник Ірина Вейна.

“Це – дійсно була “золота” людина. За ці 7 років я не мала жодного конфлікту з ним. Він був завжди веселий, усміхнений, життєрадісний, добре вчився, поважав батьків і завжди на батьківських зборах я тільки дякувала батькам за виховання сина“, – наголосила вона.

Відспівали Олексія у місцевому храмі Пресвятої Богородиці Української Православної церкви. Поховали Олексія у рідному селі Боровичі Маневицького району. У 27-річного чоловіка залишилися дружина, батьки, два брати і сестричка. Вічна слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus