USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Янко продемонструвала, що не боїться щеплень. ФОТО

18 Жовтня 2010 16:33
Головному санітарному лікарю Волинської області Наталії Янко 18 жовтня у присутності журналістів медики зробили щеплення від грипу.
Під час прес-конференції Янко повідомила, що її перед цим оглянув лікар, адже робити щеплення можна лише після медобстеження.
До овального залу облдержадміністрації наприкінці заходу зайшли медики із сумкою-холодильником, у якій було все, що необхідне, аби зробити щеплення.
Перед тим, як вводити вакцину, медик поставив Янко ряд питань. Зокрема цікавився, чи часто вона хворіє на ГРВІ, як ставиться до щеплень тощо. Відповіді занотовував у відповідний бланк.
Потому медсестра зробила щеплення.
Таким чином, каже Янко, вона хотіла продемонструвати, що щеплень боятися не потрібно, і закликала щеплюватися усіх волинян.
Загалом серед населення лише одиниці зголошуються добровільно вакцинуватися від грипу, повідомив головний лікар Луцької міської поліклініки №1 Ігор Гнетньов.






Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Віктор Показати IP 18 Жовтня 2010 17:44
Тільки треба уточнити що цій панянці зробили щеплення вакциною "такою як треба", а простим смертним робитиметься вакциною "непонятного походження"
Юзвер Показати IP 18 Жовтня 2010 20:14
Витаминчики наверно укололи :)
Оксе Показати IP 19 Жовтня 2010 08:46
Віктор, браво ! !! Хотіла написати те ж саме.....А ще знаючи Янко....Не здивуюсь, якщо в шприці була глюкоза або щось того типу
Лучанин Показати IP 19 Жовтня 2010 09:08
Бачи ли б ви як веде себе ця панянка в іших ситуаціях. Царицею себе рахує. То завкриває, то відкриває....
маруся007 Показати IP 19 Жовтня 2010 10:10
кажуть,вона сьогодні не вийшла на роботу... А яцина,ващенюк,півнюк чого не щепилися? навіть глюкози не хочуть. я б краще півнюка щепила тим, що він привозить через кордон сюди. а ще інкогніто ващенюка поклала б лікарню. біля тих, хто щепився і має після них проблеми. хай побачать і відчують, як воно...бути людиною

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus