USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Родинам волинян, які загинули у ДТП на Миколаївщині, обіцяють допомогу

15 Серпня 2016 09:29
Родинам волинян, що загинули у ДТП на Миколаївщині, обіцяють матеріальну допомогу.

Про це під час оперативної наради сьогодні, 15 серпня, повідомив голова Волинської ОДА Володмир Гунчик.

Він звернувся до очільників Ратнівського місцевого самоврядування, аби ті посприяли допомозі родинам волинян, які загинули в автокатастрофі на Миколаївщині.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що у ніч на 13 серпня страшна аварія трапилась у Миколаївській області. Внаслідок зіткнення мікроавтобуса і вантажівки загинуло одразу 8 людей. Серед загиблих і маленька дитина. Ще одна людина зі серйозними травмами зараз у лікарні.

«Це - величезна втрата для Волині. Все більше наших земляків гинуть на поганих дорогах, через безпечність водіїв, перевищення швидкості. Як наслідок – непоправимі трагедії», - зазначив Гунчик.

Він звернувся до представників всіх владних структур Волині, аби ті проводили роз’яснювальну роботу у районах щодо дотримання ПДР та дорожньої безпеки:

«Думайте і про себе, і про тих людей, які можуть потрапити в неприємну ситуацію внаслідок безпечності водіїв», - резюмував очільник області.

Також він звернувся до очільників Ратнівського місцевого самоврядування, аби ті допомогли допомозі сім’ям волинян, які загинули в вищезгаданій аварії на Миколаївщині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 15 Серпня 2016 10:09
перевищення швидкості,заснув за кермом - все спишуть на покійного водія , а де ДПС ? А ЧОМУ НЕ ОГОРОЖЕНА ПОБИТА ФУРА? ЧОМУ НА ДОРОЗІ , ЯКЩО ЗАКЛІНИЛИ КОЛЕСА ТО ЧОМУ НЕ ВИСТАВЛЕН ЗНАК АВАРІЙКИ? ЯК ШТРАФУВАТИ ВОДІЇВ (ЗАРОБЛЯТИ БАБОСИ)ТО ШВИДКО ЗНАЙДУТЬСЯ ПРЕДСТАВНИКИ ДПС ,А ЯК ЧЕРГУВАТИ ТО НІКОГО! І ЩО ЗМІНИЛОСЬ НА НОВИЙ СТИЛЬ ЖИТТЯ З НОВОЮ ПОЛІЦІЄЮ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus