USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Шацьку «Ford» збив 21-річну дівчину, постраждала – у важкому стані. ДОПОВНЕНО

3 Квітня 2016 16:04
За життя молодої дівчини, яка постраждала у ДТП в Шацькому районі, боролись чи не усі працівники хірургічного відділення Любомльської лікарні. Волинянка потрапила в медзаклад у надзвичайно важкому стані та без свідомості, - інформує Кордон.

Лікарі діагностували в неї політравми, внутрішню кровотечу, закриту черепно-мозкову травму, закритий перелом гомілки та травматичний шок.

Спочатку постраждала знаходилась на апараті штучної вентиляції легень, проте вже може дихати самостійно.

Стан потерпілої наразі важкий, проте стабільний. На цей час вона знаходиться в обласній реанімації.

Нагадаємо, аварія сталась 31-го березня близько 15.00 години дня. За кермом автомобіля «Ford» перебував 30-річний житель села Овадне Володимир-Волинського району. За інформацією прес-служби волинської поліції, жінка переходила дорогу поза пішохідним переходом. Водій не зумів уникнути зіткнення.

У результаті аварії постраждала мешканка села Затишшя, дружина священика.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
11 Показати IP 1 Квітня 2016 12:41
чому порушувати зразу справу проти водія..якщо пішоход переходила дорогу у невстановленому місці
User до 11 Показати IP 1 Квітня 2016 13:16
А ви були коли небудь у звичайному поліському селі? Там дороги асфальтованої подекуди немає, а про пішохідний перехід можна тільки мріяти. Встановлені місця? Ха, не смішіть.
Олександр до User Показати IP 4 Квітня 2016 08:19
Читаємо ПДР: 4.14.Пішоходам забороняється: а)виходити на проїзну частину, не впевнившись у відсутності небезпеки для себе та інших учасників руху; 4.7.Пішоходи повинні переходити проїзну частину по пішохідних переходах, у тому числі підземних і надземних, а у разі їх відсутності – на перехрестях по лі­ніях тротуарів або узбіч. Пішоходи в 99 відсотках самі винні у своєму травматизмі. Автомобіль є об'єктом підвищеної небезпеки. Спробуйте його зупинити з шв. 60 км/год. - 23 метри!!!. Навіть коли звинуватять водія - страждає сам пішохід. Водій понесе покаранні. Пішохід може залишитись інвалідом. Будьте обережні.
User до Олександр Показати IP 4 Квітня 2016 16:05
Молодець, копіпастити навчився. Ще би мозком навчився користуватися, взагалі було б супер. Порийся в правилах, яка повинна бути швидкість авто в межах населеного пункту? А далі думай, чи міг автомобіль на швидкості 60 км/год спричинити настільки важкі травми, які описані в статті? Водій же точно не порушував, їхав спокійно 60, навіть загальмував перед зіткненням, а несвідомий Форест Гамп просто дуже швидко біг йому назустріч, і таким чином опинився у лікарні в надзвичайно важкому стані без свідомості з численними політравмами. Тепер я переконався, справді винен пішохід.
Ірина до 11 Показати IP 1 Квітня 2016 13:56
Цілком погоджуюсь! Щодня стикаюсь із такими пішоходами, ти їм сигналиш, а вони тебе ще матами покриють, бачиш, яке право взагалі маєш по тій дорозі їхати, де "вони собі вирішити її перейти". Звичайно, дівчину шкода, швидкого їй одужання.Але береженого і Бог береже.
Анонім до Ірина Показати IP 2 Квітня 2016 08:07
У мене теж був випадок, по середині дороги йде жінка я їду за нею, сигналю, повернулася подивилася на мене та далі пішла навіть не звернувши, і я змушений був повзти за нею оскільки об'їхати не було місця, і навіть після цього всеодно винен водій
Зайчик до Ірина Показати IP 3 Квітня 2016 21:19
А в мене була думка,що то тільки мені такі ранені попадаються))) хворіють мозком,а з рота словесна дизентерія)
Анонім Показати IP 1 Квітня 2016 13:46
з якою швикісттю тре їхати по селу щоб заподіяти такої шкоди пшоходу іпро якей пшоходний перехі д іде мова в затишші як що там одна вулиця і три десятка хат в шацьку там де треба їх нема а такому селі як затишшя отродясь небуло
22 до 11 Показати IP 1 Квітня 2016 16:22
Такі на жаль наші закони - п'яний пішохід виповзе на дорогу і не дай Бог його зіб'ють, водію - кримінальна відповідальність. Це звичайно ж не стосується цієї статті. Шкода дівчину, скорішого виздоровлення їй.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus