USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинь має делегувати в ЗСУ 540 контрактників

15 Лютого 2016 10:26
Збройні сили України чекають на поповнення із Волині, а саме на більше півтисячі солдатів. До цього процесу залучать центри зайнятості.

Про це йшлося під час оперативної наради голови облдержадміністрації Володимира Гунчика сьогодні, 15-го лютого.

Зі слів губернатора, особливу увагу звертатимуть на демобілізованих воїнів АТО, аби їх заохотити до контрактної служби.

«Необхідність переводити ЗСУ на контрактну основу - це недешевий процес. Окрім того, він вимагає багато часу. Проте, реформа необхідна. Розпочати цей процес потрібно офіційно. Так, на перший квартал 2016-го року перед нами поставили завдання щодо поставки в ЗСУ 540 контрактників. У нас вже готові відправлятися в навчальні центри близько 120 осіб.

До цієї роботи спробуємо організації воїнів АТО, волонтерів. Також в обласному центрі зайнятості відкриватимуться нові робочі місця, де фахівці будуть займатися роз’яснювальною роботою, аби залучати краян проходити службу за контрактом», - інформував Гунчик.

Окрім того, додав, що рядові контрактники матимуть зарплату не менше 8 тисяч гривень, а офіцери молодшого рівня матимуть не менше 12 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
О!!! Показати IP 15 Лютого 2016 10:46
То " дуже хороша заробітна плата" для тих ,хто ризикуватиме своїм життям.Покажіть приклад чиновнички.Ви чи ваші синочки покажіть приклад.Слабо? ...І знову ж позаряться на гроші ,а хто? А бідні..А бідних державі не шкода...
Народна довіра Показати IP 15 Лютого 2016 10:55
Берить Самооборону Волинь хлопці здорові -зайнятись судячі по вчинкам нічим .
Анонім до Народна довіра Показати IP 15 Лютого 2016 11:16
по ночах сам будеш патрулювати місто? кажи в якій частині служив і позивний
Андрій до Анонім Показати IP 15 Лютого 2016 12:13
Пиши вірно: не позивний а ПСЕВДО. Люби українську мову анОнім!
Вася до Народна довіра Показати IP 15 Лютого 2016 11:53
І ще Автомайдан, Варту порядку, Го Активіст, купу контрабандистів і синочків чиновників.
Адвокат - радник Показати IP 15 Лютого 2016 12:37
Міністр Оборони України видав наказ ,що рядові контрактники матимуть зарплату не менше 8 тисяч гривень, а офіцери молодшого рівня матимуть не менше 12 тисяч гривень. Але це підзаконний акт ,який завтра може бути просто відмінений . Повинна бути постанова уряду України. Зробіть це законно і не дуріть в черговий раз людей ....!!!
Віктор до Адвокат - радник Показати IP 15 Лютого 2016 14:10
Згоден з адвокамом.Дурять і ще раз дурять.Ніякого підвищення окладу і звання не має.За рахунок премій,а це хочу дам ,хочу не дам.Головне таким шляхом заманути молодих людей.ГАНЬБА!
Дядько Показати IP 15 Лютого 2016 14:47
А мене, крім усього окозамилювання навколо цієї ситуації, ще також обурює фраза "завдання поставки на перший квартал в кількості 540". Що, бл@ть, за поставки, це що: дрова, вугілля..., що є план поставки? Зрозуміло, що в їхніх зажирілих, хворих головах - це ніщо інше, як поставки гарматного м'яса для боротьби за невідомо які, знівельовані ідеали. Але з таким ставленням і підходом, скоро люди будуть самі складати плани постаки чиновничого м'яса для трупних хробаків. Доведуть сволочі своїм керуванням, що їх будуть вішати і розстрілювати на площах, як німців після війни на Хрещатику. Благо, що тепер люди мають з чого і терпець вже скоро урветься.
іфагор Показати IP 15 Лютого 2016 15:14
не слухайте цих псевдоукраїнців, всі повинні захищати Україну.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus