USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Волинські легкоатлети тріумфували на Кубку України

3 Листопада 2015 09:58
Збірна команда Волинської області завоювала Кубок України із спортивної ходьби на дистанції 10 км. Про це Інформаційному агентству Волинські новини інформував заслужений тренер України Володимир Яловик.

30-31 жовтня у Мукачевому відбувся другий етап Кубку України та всеукраїнські змагання «Кубок Карпат» зі спортивної ходьби на 10 000 метрів. Їх ареною став стадіон СОК ДЮСШ.

Основу збірної нашої області складали студенти Інстититу фізичної культури та здоров’я СНУ, а саме Валентина Мирончук, Дмитро Собчук, Марія Філюк, Олена Мізернюк та Сергій Сусик. Під час своїх забігів волиняни показали високі результати і пробивалися на п’єдестал пошани, що дало можливість збірній Волині вибороти Кубок України.

Валентина Мирончук була першою серед молоді і дорослих, Олена Мізернюк – третьою, Дмитро Собчук – першим, а Сергій Сусик – третім. Крім того, норматив майстра спорту України вдалося виконати Олені Мізернюк. Її тренером є Володимир Яловик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus